Terrengsykkelskolen

Påmelding til terrengsykkelskolen gjøres under Innmelding i klubben

Gjelder både eksisterende og nye medlemmer


Terrengsykkelskolen er et tilbud til "barn" i alle aldre fra 6 år og oppover, og faktisk er det flere godt voksne som innser at de har noe å lære. På terrengsykkelskolen lærer du å bruke sykkelen din riktig, og du utfordres til å beherske sykkelen i tekniske øvelser i terrenget.

Terrengsykkelskolen er et tilbud som går på mandager gjennom hele våren og høsten (se datoene som er satt opp nedenfor). Det vil først og fremst legges vekt på teknikk, men også mekking, sosialt samhold og lek. Vi kan garantere at du vil få en "a-ha"-opplevelse. Terrengsykkelskolen vil foregå i Hebekkskogen og rundt Radiostasjonen. Terrengsykkelskolen er Follo Sykkelklubbs beste rekrutteringstiltak og arrangeres for 24 gang

Ved første oppmøte da vil deltakeren bli inndelt i grupper etter ferdigheter og alder. Som i 2016 så fordeler vi deltakerne i ulike grupper som går like mye på ferdigheter som alder. Dette for å gi et best mulig tilbud til hver enkelt, enten man er viderekommende eller helt ny med terrengsykling.


Hver gruppe har fra to til fem trenere. Alle voksne trenere har Trener1-kurs for terrengsykkel, mens juniorene trenerne har vært aktive og praktisert som trenere i mage år.

Vi håper mange foreldre vil følge barna i de to minste aldersgruppene på trening. For å følge de to gruppene kreves ikke demper, og kondisjonen kommer etter hvert :-)

Om en deltaker passer bedre i en annen gruppe enn oppsatt kan vi i samarbeid med foreldre flytte til en mer riktig gruppe uavhengig av alder. Vi håper at vi på denne måten kan nå hver enkelt deltaker.

Det vil også bli ekstra økter for viderekommende grupper. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette på de respektive grupper det gjelder.


Vårsesongen:

Oppstart Mandag 24.april, kl.18.00 (påmelding fra kl.17.00)

Datoer vår: 24/4, 02/5, 08/5, 15/5, 22/5, 29/5, 05/6

Sommeravslutning med grilling og ritt 12. juni

Høstsesongen:

Oppstart på høsten er 14. august, siste terrengsykkelskole er mandag 18.september(sykkelritt og pølsegrilling)

Datoer høst: 14/8, 21/8, 28/8, 04/9, 11/9, 18/9

Pris:

For å kunne delta på terrengsykkelskolen må du være medlem i Follo sykkelklubb. For barn og ungdom koster dette kr. 340, for voksne 550 og for familie 1100,-. Dette er viktig for forsikringen når du er ute i skogen sammen med sykkelklubben.

Terrengsykkelskolen er gratis og forutsetter bare at du er medlem eller melder deg inn i klubben.

Klubben dekker:

Treninger, vår og høst med instruktør

Klubbmesterskap

Medalje ved deltakelse i klubbmesterskap
Deltakelse i Kalas cup, lavterskel terrengsykkelritt i Oslo/Akershus

Du vil også få tilbud om å kjøpe en Follo SK sykkeltrøye til kr. 350.- som deltaker på terrengsykkelskolen. Vi har et lite lager vi selger til deltakere via Vipps. Det blir informert om når dette kan gjøres men er som regel før eller etter treninger.


Har du vært mamma eller pappa som har syklet sammen med oss på TSS og ønsker å bidra mer så ta kontakt med Frode Berntzen på 971 86 792 eller fb@olimb.no


Bilder fra oppstart terrengsykkelskolen

Viktig

Det er viktig at både utøvere og foreldre sørger for å ha sykler som er i god stand.
Vi minner om hjelmpåbud – både for barn OG voksne!
I tillegg anbefaler vi at alle utøvere har med seg drikke, sykkelhansker og ekstra slange hver gang.
En rengjort sykkel er en "happy" sykkel.

Alle terrengsykkelskole deltagere og Follo SK medlemmer er forsikret.

Ta kontakt med koordinator :
Frode Berntzen
Mobil: 971 86 792
E-post: frode.berntzen@olimb.no

Arrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.
Powered by: Bloc