Nissan Cup Skullerud

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 18. Aug 2011

Kjempeinnsats av mange Folloryttere under gårsdagens Nissan Cup på Skullerud. I en teknisk løype som var glatt og sleip vant både Kevin Skofteby og Heidi Sandstø. Men den største prestasjonen og overraskelsen sto Erik Kay for ved å komme inn som nr 2 i M17-29. Og ikke mye dårligere av Sebastian Berg heller med å bli nr. 2 i M10. Mye Follo Ryttere på pallen i går.

Edit: Lagt ved link til bilder

Det er rett og slett imponerende for løypa på Skullerud er tøff og krevende noe knærne til Erik viste. Nivået i sportsklassene på Nissan Cup er faktisk høyere enn i Norges Cup.

Erik har på de to siste ukene bevist at terrengsykkel er noe han behersker, også i krevende terreng. Han ble nr 25 i eliteklassen i Drammensrittet forrige helg. Drammensrittet er NC Marathon ritt med mye sti og teknisk underlag.

At Erik sykler fort på asfalt vet alle men at han nå også gjør det så bra på terrengsykkelen er utrolig morro. Neste uke er det Nissan Cup på Gullhaug i Bærum og det er en løype som passer Erik enda bedre med lange sugende motbakker. Vi gleder oss.

Men jeg skal ikke glemme alle andre som også gjorde en kjempeinnsats i gjørma igår. Det var 25 Follo ryttere med igår. Kjempebra.

Resultatlistene er ikke helt riktige enda men du finner de ved å gå inn på Nissan Cup sine hjemmesider

Robert Kay har tatt masse flotte bilder som kan ses her


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.