Nissan Cup #2 Skullerud 11.05.11

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 12. Mai 2011

Nissan Cup sirkuset går videre og igår var det Frøy som var arrangør på Skullerud. En knusktørr, artig og knallhard løype var duket for en stor gjeng ivrige terrengsyklister. Og Follo SK stillte mannsterke

Resultatene finner du her.

Gratulerer til Markus Berg og Kevin Skofteby mhv 1 og 2 plass i klassen M12. Sterkt. De øvrige ungdommene gjorde en flott figur. Ikke minst som heiagjeng etterpå. Der vant dere soleklart. Kult å høre navnet sitt ljome gjennom skogen.

Joar Markhus har iår tatt steget fra M40 til Elite-klassen etter å ha vunnet M30-39 ifjor. Tøft gjort, men igår viste han at han hører hjemme i eliteklassen med en veldig sterk 13 plass.

Heidi Sandstø var ikke helt venn med underlaget og måtte bytte hjul 2 ganger underveis. Enda klarer hun en 2 plass og det viser at jenta er i form.

Hogne Handeland Haug kjørte klart raskest blant Follo seniorene. Man kunne tydlig se at den karen hadde bestemt seg før start. Rolig i de bratte bakkene og full gass i de teknsike partiene. Og Hogne har blitt utrolig god teknisk.

Et fint arrangement med masse folk og deilig mai vær. Regnet holdt seg borte helt til alle var imål. Vil også rette en stor takk til Ronny og Roy som stiller opp med telt, grill og masse godt humør. Det er morro å være på Nissan Cup og dere gjør det enda trivligere.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.