Team Follo med plass i lagkonkurransen også på Lillehammer-Oslo

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 5. Jan 2011

Da er de såkalte wild-cards tildelt lagene som har søkt om plass i lagkonkurransen på styrkeprøven tildelt. Rekordmange lag hadde i år søkt om wild-cards til styrkeprøven, spesielt på distansen L-O med 19 søkende lag!

Hele 19 lag hadde i år søkt om plass til 5 ledige plasser i lagkonkurransen på distansen Lillehammer-Oslo (L-O). Styrkeprøven har imidlertid valgt å tildele plass i lagkonkurransepulja til samtlige lag som har søkt, slik at det det blir rekordmange lag i lagkonkurransepulja i 2011.

Fra før har vi allerede forhåndsgodkjent pulje (Team Follo) i Trondheim-Oslo p.g.a. godt resultat i 2010. Nå har vi i tillegg egen pulje (Team Follo) også på distansen L-O. Dette blir ikke en ren Follo SK pulje, da vi deler denne med 8-10 ryttere fra Østerike som vil være med oss. I praksis betyr det at vi fra Follo SK kan stille med 20-22 ryttere her. Dette vil være gruppa som kjører raskest, og som satser på en god sluttid (primært ryttere fra gruppe 1). I tillegg blir det selvsagt muligheter for også å stille i ordinær turpulje.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.