24. Og siste luke i adventskalenderen!

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 24. Des 2010

Den aller siste luka i Follo Sykkelklubbs julekalender forteller at du bør gi deg selv en utfordring i julegave!

På selveste julekvelden handler det ikke om noe du kan kjøpe eller noe lurt du kan lage selv! Skal det bli noe av dette tipset må du finne det på helt på egen hånd.

Gi deg selv en utfordring i gave. Kanskje du har syklet noen år og gjennomfører "det vanlige programmet". Du vet selv hva det er om du gjør det. Kjører samme opplegg som i fjor, bare med tanke på å forbedre deg litt til. Klare merket på Birken med litt bedre margin. Lillehammer-Oslo på grei tid. Eller midt i haugen på Nissancup. Det gamle kjente liksom.

Eller kanskje du nettopp har startet. Kanskje du er usikker på hva du klarer, hvor mye du orker, eller hvor langt du kan sykle.

Passer du i en av kategoriene over, eller er en kategori for deg selv;
Da er tipset at du setter deg en ny utfordring. Det kan være hva som helst (innen sykling) men det må være vanskelig men gjennomførbart. Noe som krever litt mer enn det jevne. Under er en haug forslag listet ukritisk opp

Sykle Ultrabirken. Delta i Norgescup/Veterancup. Stille i ditt første maratonritt. Kjøre L'etape du Tour. Leie utforsykkel og utstyr i Hafjell. Sykle solo til Sverige og tilbake igjen. Dra på tur til Alpene. Sykle Norge på tvers på det bredeste. Sykle til jobben 100 dager. Din første tur på 100 km. Sykle en hel sommernatt. Dra til Belgia og kjøre turrittet Flandern Rundt. Demontere sykkelen i sine enkelte komponenter og få den sammen igjen uten å sitte igjen med deler til overs. Bli med og hjelp klubben til å bli bedre. Lær å hoppe på dirtjumps.

Hva som er din utfordring kan bare du selv avgjøre. Gir du deg selv noe å strekke deg etter i 2011 vil du uansett få et mer opplevelsesrikt og spennende sykkelår. Og kanskje bryter du noen grenser på veien mot målet, du kan risikere å lære mer om deg selv på veien.

God Jul!


Bonustips!
Del fritt av kunnskapen din og interessen din med andre. Det vinner du på selv også.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.