22. Luke i adventskalenderen

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 22. Des 2010

I dag er temaet noe veldig lite som kan hjelpe ganske mye.
Luke 22 hjelper deg tette det som skal være tett!


Jeg skal ikke komme med noen begeistrede utbrudd om å kjøre slangeløst her. Det holder å si at jeg bruker det selv på terrenghjulene mine og på ett sett landeveishjul. Og jeg ser stort sett bare fordeler med det. Et av problemene kan være å få dekk tette i utgangspunktet. I alle fall om de egentlig er beregnet for bruk med slanger. Noen tynne og lette dekk, spesielt de fra Continental har sidevegger det er veldig vanskelig å få til å holde tett.

En liten øse av dette stoffet har hjulpet meg ut av den knipa. 

Bøtta over inneholder "Micro Glass Ballonger" som skal være hule, bittesmå glassballonger. Det ser for det meste ut som veldig fin sand. I utgangspunktet er det tenkt til å blande inn i sparkel eller epoxy for å lage lett-sparkel.

Det viser seg at sakene virker til å tette vriene dekk også. Bruk godt med latexguffe og rundt en liten halv øse glassballonger så tettes dekkene lettere.

Varenummer hos biltema er 25-2130, og bøtta kostet 64 kroner. Jeg tror aldri jeg kommer til å tømme den. Dette har jeg plukket opp på forumet på terrengsykkel. Det ser ut som æren for å komme med dette skal deles mellom brukerne THB og otto


Bonustips!
Husk å sjekke/etterfylle latexguffe. Selv når den er tørket ut holder den dekket tett. Men den tetter ikke nye hull. Dette lærte jeg 30 meter etter starten på Birken ett år. Du kan lære det av meg og spare masse ergrelser.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.