5. Luke i adventskalenderen

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 5. Des 2010

Er du avhengig av iPhohnen din, håper du på årets blinkskudd på neste tur? Fuktighet og finelektronikk går dårlig sammen. Beskytt dyre investeringer med billige kolonialvarer.



Er du klar over at finelektronikk som telefon og kamera liker fuktighet like dårlig som kranklagere liker høyttrykkspyler?

Går noe i stykker finner verkstedet alltid ut at apparatet har vært i kontakt med fuktighet. Uansett. Det er en regel på mobiltelefonverksteder. Derfor er det lurt å beskytte de kostbare småtassene. Man får etuier av ulike slag. Men feller for dem er at de er klumpete og ikke alltid vanntette. En vanlig plastpose er en god ide. Men en helt tett og mye mer solid pose er en enda bedre ide:


Jeg bruker poser fra Coop. Merket er Zipper. Ganske tykk plast men en ziplås øverst. Denne åpnes og lukkes med en "låseglider". Posen er lufttett og vanntett og tåler utrolig mye. En liter er en fin størrelse til kamera, telefon og en femtilapp til nødproviant. Da kan man putte posen i baklomma uten å bekymre seg for hverken regn eller svette.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.