Info fra Veteranutvalget

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 1. Mar 2010

Norgesmesterskapet for Veteraner 2010 går 19.-20. juni i Levanger (IL Sverre Sykkelgruppe) i forbindelsen med NM-uka. Rittinfo vil komme på NM-ukas hjemmeside. Nordisk Mesterskap Veteraner 2010 går 14.-15. august på Hamar. Arrangør er Ottestad IL Sykkelgruppe.

Det vil bli opprettet rittinfo på klubbens hjemmeside www.ottestadsk.no. Løypene går i samme området som Hamar-rittet.

Det vil ikke bli gitt VetCup-status for andre ritt på disse datoene.

Veterancup-avslutningen blir ikke på Røros neste år. I stedet vil det være åpent for søknad fra klubber som kan lage en 2-dagers Cupavslutningshelg i tidsrommet 25. september - 10. oktober. Vi tenker oss fellesstart på lørdag med bankett om kvelden, og tempo på søndag. Dette for å strekke sesongen litt utover høsten.
Kom gjerne med innspill på tiltak som kan gjøre det hele til en familieweekend.

På vårparten har det de senere år vært rittkollisjon mellom 3-4 ritt samme helg på Østlandet. Kommende sesong må disse arrangørene komme til enighet seg i mellom om dato for rittene. Det vil ikke bli Cupstatus for mer enn 1 ritt pr. weekend innenfor samme region.
Tendensen til økning av temporitt må snus, spesiellt på Østlandet hvor det siste år var få fellesstarter. Vi vil også oppfordre til samarbeid mellom klubber til å lage flerdagers ritt, gjerne med bonus for sammenlagtresultat.

Søknad om ritt til VetCupritt kan nå legges inn i SportsAdmin (se nyhet fra 31.01.10). Send gjerne en info-mail til Veteranutvalget (nils.enger@gmail.com) når søknaden er lagt inn.


Mvh
Nils Enger
Veteranutvalget


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.