Delta i Styrkeprøven i juni ?

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 24. Apr 2009

Nå begynner det å bli på tide å komme ut av skapet for alle som skal delta i årets utgave av Styrkeprøven. Du finner info om Follos satsing her

 

Heisann!

Som de fleste sikkert har fått med seg, er Trondheim - Oslo i år tilbake som satsningsritt for klubben. For mer detaljer om dette, se klubbens webside under Landevei, Nyheter.

Vi satser også på å gjenta suksessen fra i fjor, med 2 grupper på Lillehammer - Oslo. Her følger litt info om begge gruppene:

Lagkonkurransepulja:


I år som i fjor vil den denne gå raskest mulig, dvs. snittfart på ca. 40 km/t.(OK, uten motvind da). Vi har 30 plasser i denne pulja.

På bakgrunn av fjorårets resultat er vi 5. lag ut, og starter da kl. 0940.

Ettersom en del av rytterne våre er med på den laaaange distansen, er det mulig at vi i år vil åpne opp for å slippe andre klubbers medlemmer inn i pulja vår. Vi ber derfor om at de som ønsker å delta melder seg på før 1. mai, slik at vi har oversikt over antallet og kan ta en kontrollert beslutning i forhold til muligheten for å invitere med andre klubbers medlemmer.

Spørsmål og synspunkter? Kontakt Tormod Lysenstøen på torlysen(at)online.no eller telefon 90966838

Gruppe 2:

Gruppe 2 har fått 20 plasser til disposisjon i startpulje 11:56. Målsetning her er å få med flest mulig inn på en tid under 6 timer (mellom 30 og 35 i snitt).

Hver enkelt må melde seg på selv via www.styrkeproven.no i en pulje med ledig plass, eks. en av "tur mer enn 8 timer" puljene. Du må så sende en mail til Lars på lars.knutsen(at)inmeta.com og si at du er påmeldt.

Lars vil så sørge for å få flyttet hver enkelt inn i de 20 plassene vi har fått tildelt i 11:56-puljen.

Merk: det er kun 20 plasser som er holdt av til Follo Gruppe2, disse plassene blir fylt opp etter "først til mølla" prinsippet, så det lønner seg å være tidlig ute.

Spørsmål? Kontakt Lars K. Knutsen på lars.knutsen(at)inmeta.com eller telefon 90796344

Generelt:

1. Du melder deg på ved å besøke www.styrkeproven.no. Der finner du også all mulig annen informasjon om rittet.

2. Legg merke til at startavgiften øker etter 1. mai.

3. Vi vil også i år ordne noe felles transport, men hva/hvordan vil avhenge av hvor mange vi blir i de 2 puljene.

PS! Relevant informasjon blir oppdatert på weben vår, www.follosk.no, så følg med der (så slipper vi å sende så mange e-poster)

Helsing, Lars og Tormod


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.