Sydenturen 2009 går til....

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 4. Nov 2008

Mallorca ! Etter ett års fravær er vi igjen tilbake på Mallorca, 29. mars til 5. april 2009. Landeveisgruppa har regien, men alle Follo-ryttere er velkommen til å delta

 

På Mallorca er vi godt kjent, terrenget er flott og gir mulighet for å sykle både bakker og flatt, fort og sakte. Sannsynligheten for god temperatur og stabilt vær er også svært stor i månedskiftet mars/april, så nå er det bare å begynne å glede seg. De siste årene har vi vært ca. 20 deltagere og vi antar det blir minst det samme neste år også.

Vi flyr nedover med SAS, og hver og en bestiller selv billett. Det lønner seg å gjøre det raskt, fordi det er begrenset antall flyseter. SAS er eneste selskapet med direkteruter såpass tidlig, og det er dessuten første flyet for sesongen med SAS så vi regner med at det vil bli fullt ganske tidlig. Flybillettene koster i øyeblikket ca. NOK 3.000,- pr. person. 

Hotellet vi skal bo på heter Vista Sol, og ligger noen kilometer vest for Palma, i Magaluf/Palma Nova området. De som har vært med før kjenner dette hotellet. Prisen er ikke helt klar enda, men det blir i underkant av NOK 1.000,- pr. person.

Det er mulig å ta med egen sykkel, men svært upraktisk hva gjelder transport og med risiko for skader og bagasjeforsinkelser. Vi satser derfor på å leie sykler samme sted som vi har leid før. Prisene varierer litt med kvaliteten, fra ca. NOK 700,- (Racer & terrengsykkel) til ca. NOK 1.000,- (Topp racer) for en uke.

HVORDAN MELDE SEG PÅ ?

1. Gå inn på www.sas.no og bestill flybillett. Avreise søndag 29. mars kl. 16.10. Returreise søndag 5. april kl. 20.30.

2. Send en mail til Ander Christiansen, anders@aerobil.no og si at du har kjøpt flybillett og vil være med. Han organiserer hotellrombestilling løpende. Videre, oppgi om du skal leie sykkel eller ha med. Dersom du skal leie må han få vite hvor lang du er.

Spørsmål ?
Ring Tormod på telefon 90966838


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.