Follo SK med satsing på Trondheim - Oslo i 2009

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 28. Sep 2008

Med en ivrig og erfaren gjeng fra UMB-miljøet i Ås som kjerne, inviteres alle som ønsker en helt spesiell opplevelse på landeveien velkommen til å bli med å kjøre lagkonkurranse fra Trondheim til Oslo i slutten av juni 2009.
 
Vil du være med på Trondheim-Oslo i 2009?
 
En entusiastisk gjeng som kanskje ikke har vært så synlige i Follo SK miljøet har bestemt seg for å stille et lag i Trondheim-Oslo 2009. Da de fleste er medlemmer av Follo SK, er det naturlig med et lag i regi av Follo SK. Vi stiller i lagkonkurransen hvor målsettingen blir 2 til 2.5 timer bak vinneren. D.v.s. hvis vinnertiden blir rundt 13.30, så blir målet vårt å kjøre på mellom 15.30 og 16.00 timer. Dette er rimelig fort, og betyr en snitthastighet på nesten 35 km/t (ved en sluttid på 15.30).
 
Det vil ikke bli laget noe spesifikt treningsopplegg kun for denne gruppa, da det er naturlig å følge resten av landeveisgruppa, også i oppkjøringsritt. Det er imidlertid mye kompetanse i gruppa på mange områder, så hvis noen trenger råd/veiledning kan flere av oss stå til disposisjon for dette. Vi vil derimot satse på noen lengre (obligatoriske) langturer opp mot 200-250 km enkelte helger i mai/april hvor fokus blir kjedekjøring og samhold.
 
Mer informasjon om opplegg etc. blir gitt etter hvert, når man ser hvem og hvor mange som er interessert i dette. Høres dette spennende og utfordrende ut??
Ta kontakt med undertegnede så snart som mulig.
 
m.v.h.
Trygve R. Solberg
trygve.roger.solberg@umb.no
97757333

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.