Strålende på Seiersten Skanse!

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 15. Jun 2008

 
 
"Strålende på¨Seiersten Skanse -Nissan Cup i Drøbak har en av de morsomste løypene i Cupen. Høy fart på jordstier og krappe svinger i festningslabyrinten gjorde at deltakerne kjørte med et smil om munnen fra start til mål"  - Treningsmagasinet

 

 

 

 

Akkurat slik følte vi i Follo SK det var også. Vi vet fra tidligere at skansen er en flott arena for terrengsykkelritt av denne typen. Rekord mange deltagere, bra vær, sus over arenaen med Nissan sine Start-Mål buer/Høydal Sport og mange Follo SK funksjonærer bidro til et flott ritt. Mange rosende tilbakemeldinger fra ryttere om løype og arrangement.

Med tanke på NM/UM 20. juli lover dette bra. I NM vil vi benytte en lengre løype som er enda mer spektakulær med nytt teknisk parti samt flere bakker og vendinger rundt selve skansen.

Det eneste vi kunne tenke oss var flere deltagere fra egen klubb.

De som deltok var imidlertid 100% med. Best var som vanlig damene i Follo SK. I damer senior kom Gjertrud Bø på andre plass tett fulgt av Anita Jansen og Heidi Rosasen. Her aner vi konturene av et spennende klubbmesterskap :-)

I menn senior viste Kristian Johansen flotte takter med en andre plass bare slått av Rune Høydahl. Kristian som tidligere i år har representert Norge i EM viser en stigende form kurve og har allerede etablert seg blant seniorene. Christian Sandstø hadde et uhell for et par uker siden, og er ikke helt restituert. Startet derfor for å få en gjennomkjøring.

I menn junior deltok Espen Knudsen Wennerberg. Han har syklet både landevei og terreng, men er tilbake i terreng denne sesongen. Litt fram til de beste fortsatt.

I M15-16 har Aleksander Heen vært fulgt av punkteringer i nesten samtlige ritt. Med slangeløse hjul unngikk han punkteringer denne gangen, men har ennå noe igjen før han kan hevde seg blant de beste.

Ida Knudsen Wennerberg var vår deltager i K15-16. Hun sykler teknisk flott og hadde jevn fart i løypa. Hun lover enda mere trøkk i UM. Heidi Lesteberg som har knivet om pall plasseringer er fortsatt skadet etter en fotballkamp....

Tobias Antonsen M13-14 sykler jevnt i vært ritt uten nevneverdige problemer. Tobias var også "hare" for rekruttene.

I K13-14 deltar Lone Rendalsvik Lund. Hun sykler både terreng og landevei og har vist en flott utvikling siste året med flere gode plasseringer.

I M12 har vi et stort talent i Fredrik Edvardsen. Med pallplassering tidligere i år viser han stor fart i løypa. Fredrik er dessuten en kløpper i de tekniske partiene.

Vi hadde også flere yngre deltagere med:
Line Ustvedt Brechan, Herman Heen, Kim Christian Åsgård, Mikkel Skjellum, Robin Skjellum, Teodor Antonsen og Kevin Skofteby.

Sport klassene hadde vi ikke så mange deltagere siden flere av de aktuelle var blant funksjonærene.

Frances Burgess slenge seg med og kom inn til en andre plass i K40. Joar Markus syklet inn til en 4. plass i MSport 30-39.

Se forøvrig omtale i treningsmagasinet, video laget av Svelvik SK, reportasje og bildeserie fra ØB nedenfor!

 

 Ida

 

Robin og Herman

Resultater på Nissancup.no

Omtaler og bilder:

Omtale Østlandets Blad, ØB
Bilde serie i ØB (med flere yngre Follo SK deltagere)

Omtale i treningsmagasinet

Film fra Svelvik SK Video lavoppløslig, høy oppløslig (kul musikk)

Omtale i Budstikka (BOC/Asker)

Mange bilder av Romerikesyklister fra Lars B (et par av Follo også)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.