Innføringskurs i Landeveissykling

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 3. Apr 2008

Vi fortsetter suksessen fra i fjor høst, og ønsker alle interesserte velkommen til å lære mer om hvordan landeveissykling foregår. Målgruppe er både nybegynnere og du som har syklet en del fra før, og det er ikke krav om medlemskap.

 

Follo Sykkelklubb arrangerer i våres kurs i landeveissykling. Kurset går over 3 tirsdager i april og tar sikte på å gi deltagerne en innføring i det å sykle tryggest mulig og effektivt i gruppe på landeveien. Kurset passer for ryttere av begge kjønn fra 16 år og oppover (for de under 16 passer nok ungdomsgruppa-landevei best) Målgruppen er folk som er interessert i landeveisykling som mosjon/treningsform. Det er ingen forutsetning at du har syklet mye tideligere, men også folk som har trent mye alene eller i små grupper vil ha godt utbytte av kurset. Vi vektlegger teknikk mer enn kondisjon.  Kurset er gratis og åpent for alle, både medlemmer og andre.

 

Innhold

  • Tirsdag 8. april: Teori snakk med fokus på sikkerhet, kjøre rolig tur som gruppe, Rullekjøring (hvordan kjøre mest effektivt som stor gruppe)
  • Tirsdag 15. april: Rullekjøring og lagtempo (hvordan kjøre mest effektivt som liten gruppe)
  • Tirsdag 22. april: Rulle, svingteknikk, rittteknikk

 Oppmøte er på Hebekk skole kl. 18.00 og det varer ca 90 minutter hver gang.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.