Styrkeprøven 2008

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 15. Feb 2008

Siste mulighet for å melde seg på og få kjøre med gruppe 2 på Lillehammer - Oslo er onsdag 28. mai.

 

Under finner du påmeldingsinformasjonen som vi la ut på weben vår i februar. Den gjelder fortsatt, men onsdag 28. mai er siste frist for påmelding til gruppe 2. Deretter (1. juni) vil denne pulja, med start kl. 11.44 åpnes for alle og raskt bli full. Vil du være med Lars og co. fra Lillehammer må du derfor melde deg på nå, og senest i løpet av onsdag 28. mai sende en mail til torlysen@online.no og si at du er påmeldt og vil kjøre med gruppe 2:

Faktisk er du allerede for seint ute hvis du har vurdert å stille i nyskapningen - Styrkeprøven for MTB syklister Craft MTB 6-dagers - og ikke har meldt deg på. Det er fullt !!!!

For oss som foretrekker asfalt fra start til mål, er det i årets utgave like mange muligheter som i fjor, Trondheim - Oslo, Lillehammer - Oslo, Hamar - Oslo (Jenterittet), og Eidsvoll- Oslo.

Som i fjor vil det være Lillehammer - Oslo klubben satser mest på, og har felles opplegg for.

Lagkonkurransen: Vi har også i år en pulje i Lagkonkurransen med plass til 30 for alle Follo-medlemmer som ønsker å sykle styggfort. Start kl. 10.45.

Gruppe 2:  Årets gla-nyhet er at vi forbedrer tilbudet vesentlig til alle som ønsker å bruke litt lengre tid enn "racerne" i lagkonkurransen. Vi samarbeider med Ceres om en felles pulje for "gruppe 2". Hensikten med denne er at vi skal kunne få til en stor gjeng som kan hjelpe hverandre inn til en tid på 5,5-6 timer. I tillegg vil det være mange andre på alle mulige nivåer som starter omtrent samtidig (4 minutters intervaller), så det vil være god mulighet for alle som faller av "hovedfeltet" i fellespulja vår til å få selskap hele veien til Oslo. Denne fellespulja har plass til 50 ryttere, og vi antar at Follo og Ceres fyller opp ca. 30-35 av disse. Start kl. 11.44.

1. påmeldingsfrist er 15. februar, og som mange allerede vet er det billigere å melde seg på nå enn å vente.

Slik gjør du for å melde deg på: Gå inn på www.styrkeproven.no , velg påmelding i menyen på venstre side, klikk på  "online påmelding..." (den distansen du ønsker å delta i), klikk på "Ta utfordringen, meld deg på her", klikk "gå videre", velg rett distanse nok en gang, så er du endelig inne i selve påmeldingssiden. Der fyller du ut navn, adresse osv., husk riktig klubbnavn som velges fra nedtrekksmenyen. Der velger du også den startpuljen du har lyst til å starte i. NB! Det er mulig å bytte pulje senere.

Spesielt for Lillehammer - Oslo:

Du som skal sykle i lagkonkurransen melder deg på i Lagkonkurransepuljen kl. 1045. Den er normalt passordbelagt, men midlertidig åpen for at de som skal melde seg på før 15.2. kan gjøre det enklest mulig. Hvis puljen er stengt når du prøver å melde deg på (etter 15.2.), følger du samme prosedyre som for gruppe 2. Alle flyttes i etterkant til riktig pulje. Har du spørsmål kan du kontakte Tormod Lysenstøen på torlysen@online.no

De som ønsker å sykle i gruppe 2 - fellespulja med Ceres, melder seg på i den aller siste puljen, som har start kl. 14.20. Denne puljen er åpen til enhver tid. På et senere tidspunkt vil vi flytte alle våre ryttere over til puljen vi har sammen med Ceres kl. 11.44.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.