PÅSKEN 2008 - HILLERØD

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 22. Jan 2008

Også denne påsken blir det treningssamling i Hillerød, nord for København. Bli med på vårens vakreste eventyr! I anledning Follo sykkelklubbs 25-årsjubileum, kommer årets påskesamling til å bli "the best ever"...

TIDSROM: Vi er i Hillerød fra søndag 16. mars 2008 til søndag 23. mars 2008.

VI BOR: Danhostel Hillerød/Nordisk Lejrskole, Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød. Forlegning skjer på 4-mannsrom. Pris pr sengeplass er ca DKR 120,- pr. natt.

VI SPISER: Felles måltid som vi selv tilbereder, på omgang. Dette fungerte greit sist. Vi betaler inn NOK 500,- pr person til mat for en uke. Barn under 12 år NOK 300,-. Dette innbetales før avreise.

VI TRANSPORTERES: Reisen frem og tilbake er basert på egentransport. Snakk sammen om felles transport. Ungdomsgruppa prioriteres på ledige plasser.

VI TRENER: Gjertrud Bøe stiller også i år opp som hovedtrener. Hun vil primært ha et opplegg for de aktive dvs fra ca 15 år. Det vil bli satt opp andre treningsgrupper etter behov. For de aller yngste vil foreldre bistå med instruksjoner.

VI KLER OSS: Påsken er tidlig i år og vi forventer ikke sommertemperatur. Legg deg derfor dette på minne når du skal pakke kofferten.

PÅMELDING: Det er førstemann/kvinne til mølla-prinsippet som gjelder. Vi har 32 plasser totalt og mange av disse er reservert allerede. Ta derfor kontakt med Frances Burgess, tlf. 930 43 805, epost: frances.burgess@gmail.com

Påmeldingsfristen er skuddårsdagen 29.2.08 - basta...

Vær velkommen til Follo sykkelklubb!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.