Kristian Johansen til Belgia med juniorlandslaget!

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 7. Jul 2007

  Kristian Johansen begynner å finne formen etter Norges Cup seieren i Marikollen og som beste nordmann i Trondheim. Kristian som er tatt ut til juniorlandslaget skal kjøre ritt i Belgia denne helgen! Ansvarlig for laget er ikke ukjente Gjertrud Bø! Kristian leder nå også sammenlagt i Norges Cupen for juniorer. Leserbrev fra Kristian neste side.

Hei!

Denne helgen drar jeg til Belgia med juniorlandslaget som nå består av Andreas Gravdal, Vegard Laengen og Kristian Johansen. Vi skal kjøre BeNeLux XC cup på søndag etter å ha kjørt bra tidligere i sesongen på de første Norgescup løpene. Jeg føler meg heldig som får blir med!

Belgierne er kjent for å sykle fort så vi kommer nok til å få kjørt oss rimelig bra. Men det er bare sunt med litt skikkelig matching mot dem som virkelig vet hva sykling er.

Gjertrud Bø blir med som leder. Det er greit å ha med en man kjenner når man skal i et slikt selskap.

Sesongen hittil har gått så som så for min del. Den har ikke vært like rik på seire som tidligere av forskjellige grunner, men håper den skikkelige formen kommer før sesongen er slutt. Det er bare å jobbe videre og tenke positivt =).

Kjør hardt!

Hilsen Kristian Johansen

 

Kristian Johansen og Frans Mustaparta

 

Sammenlagt tre beste NC junior rundbane:

Pl Fornavn Etternavn Klubb S.lagt Skullerud Lørenskog TVK SC TVK XC NM Asker Follo Bærum Hovden
1 Kristian Johansen Follo SK 299 72 100 72 55
2 Vegard Stake Laengen Asker CK 284 100 72 50 62
3 Andreas Gravdal Bærum OCK 197 85 62 50


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.