God Follo-innsats i Styrkeprøven

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 24. Jun 2007

 

 

Et begredelig vær la ingen demper på innsatsen til Follorytterne, som gjorde sine saker bra i Styrkeprøven

I den største styrkeprøven, fra Trondheim, kjørte Trygve Roger Solberg og de andre gutta i Follo SK/UMB-BIL meget godt i samarbeid med BOC, og inn på respektable 17 timer og 6 minutter.

På den korteste distansen, fra Eidsvoll, var Espen Knudsen Wennerberg i hovedfeltet til mål, bare et par minutter bak vinneren. Og Bibbi Rendalsvik kjørte også meget sterkt, i sitt aller første sykkelritt på racersykkel !

De to gruppene fra Lillehammer gjorde også sine saker godt, selv om målsetningen til gruppe 1 om å bli blant de 3 beste klubbene ikke helt ble innfridd.

Vi lar beretningene fra Ståle Ekelund(gruppe 1) og Bjørn Erik Walle(gruppe 2) tale for seg:

Hei,
Jeg vil gjerne takke alle sammen for et flott arrangement, både rittmessig og alt annet rundt. Spesielt stort takk til lederen av Plan- og Logistikketatens sjef - Tormod - og resten av supportapparatet, som gjør vi andre kan nyte av god service og fokusere på å kjøre.

Kjøremessig er dette helt klart den beste opplevelsen jeg har hatt som deltaker på et lag. Rulla gikk helt eksemplarisk bra, moralen og stemningen i laget var topp, og alle mann var aktive. Vi valgte å starte kontrollert, noe som vi lyktes bra med, og var fokusert på å unngå akselerasjon i rulla, og det fikk vi betalt for: med en snittfart på 40,5 var det BARE BOC SOM KJØRTE FORTERE ENN OSS FRA EIDSVOLL OG INN!!!!

BOC var suverene, men fra andreplassen og utover kom lagene tett som hagl, og det kunne like gjerne ha vært vi som hadde tatt andreplassen i år igjen i stedet for sjetteplassen. Det viser hvilke kvaliteter vi har som lag.
Dette er inspirerende og gøy!

Atter igjen, tusen takk alle sammen. Ha en flott sommer, så ses vi til nye gleder på sykkelen i august

Ståle

Hei...
Vi kom alle i mål uten store problemer/uhell.
Jeg vil bare for et fint opplegg for oss i pulje 2, det var meget bra med følgebil og flink kaptein som hjalp oss i god fart til Oslo.
Walle

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.