Folloryttere i årets Scott Cup!

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 17. Jun 2007

  Både Heidi Lesteberg og Ida Knudsen Wennerberg kom på pallen i Follo SK sitt Scott Cup ritt i Drøbak onsdag. Les mer om Folloryttere i årets Scott Cup.

Fem av åtte Scott Cup ritt er allerede gjennomført og flere Follo ryttere gjør det bra. Best er som tidligere nevnt jentene våre i K13-14. Heidi Lesteberg og Ida Knudsen Wennerberg kniver i toppen med jentene fra Asker. Heidi leder Scott Cup sammenlagt med Ida på fjerde plass. I Follo SK sitt Scott Cup ritt i Drøbak onsdag gikk Heidi til tops med Ida på tredje plass.

Gutta gjør også sakene bra. I den harde konkurransen i M15-16 har Espen Knudsen Wennerberg syklet jevnt med en femte plass som beste plassering på Gullhaug. Aleksander Heen som ble nummer to sammenlagt i forrige sesong startet svakt denne sesongen, men har syklet seg opp med en fjerde plass på Langsetløkka som beste. Aleksander var også på pallen i NC Marikollen med en tredjeplass. Gutta kom dårlig ut i starten nå sist i Drøbak og ble henholdsvis nummer tretten og femten. Torstein Aamlid også M15-16 er fersk som Scott Cup deltager i år. Beste plassering hittil er 11. plass på Langsetløkka, noe som lover bra!

Av andre ivrige Follorytter i årets Scott Cup må vi også nevne Stig S. Kirkedam 15-16, Stirling Herskedal M15-16, Tobias Antonsen og Geir Gjessing i M13-14, Lone Lund Rendalsvik K12 og Herman Sundberg M10. Av ivrige rekrutter har vi Robin Skjellum, Mikkel Skjellum, Teodor Antonsen og Pernille Aurora Boger.

Andre Folloryttere i årets Scott Cup med minst et ritt er:
Ida Caroline Boger, K11
Elin Stæri , K15-16
Cathrine Louise Bjørkelund, K30-39
Bjørnar Jacobsen, M10
Martin E. Herskedal, M12
Stian Kj Jacobsen, M12
Kristian Johansen M junior
Frode Nilsen, M senior
Christian Sandstø, M senior
Robert Kay, M senior
Thomas Pedersen, M30-39
Lars Birger Nielsen, M40-49
Egil Antonsen, M40-49
Runar Heen, M40-49
Atle Stæri, M40-49
Sven Erik Boger, M40-49

Ida og Heidi i Drøbak

Aleksander, Espen og Sterling

 

Teodor og Mikkel

 

Robin

Tobias

Lone

Heidi

Ida

Aleksander

Espen

Egil

Lars B

Torstein

 

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.