Tørst og solbrent, men klar for ny hard dag!

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 3. Jun 2007

Ikke overraskende ble startfeltet noe av det hardeste vi har sett i NC så langt. Både team Høydahl og det svenske landslaget stillte.

Værmeldingen viste sol og varme temperaturer, noe som også har vist seg å være sant. Allerede ved Mjøsa forsvant de fleste skyer og veiene var tørre. Hotellet er varmt som en bakerovn og utenfor er det er ett yrende natteliv, ikke bare jeg som er ferdig med eksamenslesingen...

Lørdag var det short course, 27 startende sto klare til å gi det de hadde. Løypa var hardere enn noe jeg har møtt tidligere. Løypa gikk rundt Rosenborg festning og det var kupert hele veien.

Første start gikk for menn senior 11.00, skulle kjøre en time + en runde. For min egen del gikk de første rundene bra, jeg holdt litt igjen ettersom løypa ville skille etterhvert. Følte meg sterk og begynnte å kjøre inn det som var foran meg, ut på tredje runden fikk jeg i meg en for sterk cocktail i varmen og måtte stoppe og tømme magen. Klarte ikke helt å få tilbake farten etter sotppen og ble tatt ut tre runder før start. 

For Kristian Johansen gikk det bedre, første mann, svenske Niklas Gustavsson, holdt ett høyt tempo og Kristian fulgte tett bak. På hjul med Kristian satt svensken Oscar Byhlinder og lurte. Ut på siste runden rykket Byhlinder og Kristian klarte ikke holde hjulet. Han endte 1.20 bak Gustavsson og 38 sekunder bak Byhlinder, men eneste norske som holdt følge med svenskene i klasse junior!

 

Da er det på med klærene, 2 timer til start!

 

Hilsen

Christian Sandstø


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.