Rapport fra NC Marikollen 20. mai

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 29. Mai 2007

  Det ble kjørt 2. runde i Norgescupen i Marikollen 20 mai. Løypa i Marikollen er teknisk krevende med en del knot og stor risk for punkteringer. Follo med 3 ryttere; Kristian J., Christian S. og Gjertrud.

Først ut var Christian S. i M-Elite som åpnet meget bra og hang med teten i over en runde. Der har ikke han vært enda i år. Men så gikk det med han som med de fleste andre; punktering tidlig i løpet. Christian overkom imidlertid de tekniske utfordringene på en bra måte og kjørte seg oppover i feltet igjen og endte på en flott 5.plass ca 9 min etter teten.

Neste mann ut var Kristian J. i M-Junior. Tapte noen plasser i starten etter at kjedet hoppet av men kjørte seg greit opp igjen. Lå i følge med to Bærumsryttere og en fra Kristiansand etter en runde. Laengen-brødrene passerte et godt stykke bak. Etter hvert begynte teten å bli færre, litt for høyt tempo i kombinasjon med teknisk krevende terreng går ofte hardt utover utstyret med punktering, girproblemer osv. I dag var det en som mestret dette langt bedre enn de andre. Kristian dro etter hvert i fra og halvveis hadde han opparbeidet seg en ledelse på drøye to minutter ned til Johannes Andås, KCK. I mål skilte det over 7min og inn til årets første seier. Gratulerer!

Vi som kjenner Kristian godt så i dag at det var et helt annet ”drag" enn det han har vist tidligere i år. Skikkelig trøkk på flatene og teknisk god. Var dette takk for følge til konkurrentene denne vårsesongen? Vi får se..

Gjertrud var sist ut sammen med 2 andre i K-Elite. Dette er ei løype som Gjertrud kjenner og liker godt. Nå ble dette etter hvert et oppgjør mellom Maria Kalnæs og Gjertrud da Linda måtte bryte tidlig i løpet. Gjertrud måtte tilslutt gi 5 min til Maria som tok seieren i klassen. 
 

 Kristian Johansen Christian Sandstø 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.