LILLERUNDEN 2007

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 6. Mai 2007

Turittgruppa arrangerer treningsritt fra Haugjordet ungdomsskole. Det blir i alt 6 ritt, 3 før ferien og 3 etter ferien. Løypa er ca 24 km lang og har bare høyresvinger. Underlaget er asfalt og passer for både terrengsykkel, hybrid, landeveissykkel, tandemsykkel og lignende. Første gang tirsdag 8. mai 2007 med start kl 1830.
Turrittgruppa er Follo SK's mosjonsalternativ. Som en del av treningsopplegget vil vi legge opp til treningsrittet "LILLERUNDEN 2007". Dette er et ritt på ca 24 km på asfalt, fra Haugjordet ungdomsskole på Langhus, til Siggerud og Ski før løypa svinger tilbake til Haugjordet ungdomsskole.

Rittdager før ferien er tirsdagene 8. mai, 22. mai og 5. juni 2007. Det er ytterligere tre ritt etter sommerferien.

Starten går fra Haugjordet ungdomsskole kl 18.30. Det anbefales at dere kommer ferdig oppvarmet frem til starten. Dersom dere har oppmøte som vanlig på Hebekk kl. 1800 kan dere benytte strekningen frem til Haugjordet som oppvarming.

Løypa er ca 24 km og går på asfalt fra Haugjordet ungdomsskole, Vevelstadveien til Siggerud, til høyre mot Jørgenrud, til høyre mot Ski og til høyre mot Langhus på Langhusveien, til høyre inn Vevelstadveien ved Langhus skole, forbi Langhus senter og frem til Haugjordet ungdomsskole. Løypa har bare høyresvinger og den er litt småkupert, men lettsyklet. Alle typer sykler kan benyttes og vi håper å få med noen tandemsykler fra SAFF.

Alle deltagere premieres med rosende omtale!!


 






Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.