Follo SK minner om våre to nye samarbeidspartnere!

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 11. Mar 2007

Son Sykkelservice og Sørensen Sykler

  !

Follo Sykkelklubb har inngått avtale med Son Sykkelservice i Son og Sørensen Sykler på Helsfyr i Oslo. Begge forretningene fører et bredt utvalg av sykler, utstyr, deler og service tjenester.

Son Sykkelservice
Arild Vegstø i Son Sykkelservice er selv aktiv som ivrig syklist både på landeveien, i skogen og i utfor løypa! En ordentlig entusiast med stor interesse for et godt samarbeid med klubben. Son Sykkelservice er da også hovedsponsor på våre nye drakter sammen med sykkelmerkene SAB, Specialized og Scott.
”Son Sykkelservice er en ren sykkelbutikk, og vårt motto er god service. Vi ønsker å fremtre som en seriøs sykkelbutikk, der kundene våre er i fokus. Om du er aktiv eller ikke har ingen betydning. Vi jobber for å bygge en butikk som har det du trenger inne på lager til en hver tid, og dersom det ikke skulle være inne skaffer vi varer til konkurransedyktig pris. Vi har bevisst valgt merker med god kvalitet for å skille oss litt ut som butikk.”

Sørensen Sykler
Odd Hjorth-Sørensen og innehaver av Sørensen Sykler er velkjent for navn for alle oss sykkelinteresserte. Odd har vært leder i IF Frøy, ledet terreng EM, har sittet mange år i styret NCF. Odd har vært primus motor for Norges største rekrutteringscup, Scott Cup, fra starten i 1992. I sine nye lokaler på Helsfyr har de et bredt utvalg i landeveis- og terrengsykler.
Mekanisk ansvarlig er Lorentz Tanner med lang erfaring som mekaniker for Norges Cykleforbunds landslag.

--

Medlemsrabatter og fordeler fra butikkene kan du se under rabattavtaler i venstremenyen.

Vi i Follo SK er veldig fornøyd med å få to så flotte butikker som samarbeidspartnere. De utfyller hverandre med både sykkelmerker og utstyr

.

Arild Vegstø i Son Sykkel Service

 

Odd Hjorth-Sørensen i Sørensen Sykler

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.