Oppkjøring til 07-sesongen er i gang - treningssamling 2.-4. februar

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 23. Jan 2007

I forbindelse med forberedelser til 07-sesongen inviteres utøvere i aldersgruppen 15-16 år, junior og senior til en heidundrendes skihelg på Skeikampen.

Planen er å dra tidlig fredag ettermiddag og tilbake søndag kveld. Det blir lange skiturer og mye god mat! Follos ungdommelige eliteutøvere med Amund Riiser i front er allerede påmeldt. Det kan hende kanoner som Petter Jørgensen eller Arne Post dukker opp for å lære oss litt skiteknikk. Først og fremst er treningssamlingen ett arrangement for utøvere fra 15-16 år og oppover. Er du ikke helt inne i sykkelmiljøet er dette din mulighet til å få en fot innenfor døra. Det er trangt om plass, og skal dette bli bra må alle interesserte melde seg omgående, er du for sein går du glipp av årets happening (nest etter Mallorca)! Påmelding skjer på e-post til Amund, har dere spørsmål kan dere også ringe Amund på 92 68 82 39.

Raske fakta:
Vi skal gå lange turer på ski!

Pris: 500 kr pr. pers + middager (100 kr)

Vi kjører private biler, Amund koordinerer, hør med Amund

10-sengshytte med dusj og kjøkken.

Ta med det du spiser til frokost og lunsj selv, felles middager  (kokk ikke valgt, men det finner vi nok ut av!)

Påmeldingsfrist: nå!

En hytte er bestillt og fyllt opp til randen med snøkåte syklister. Klubben bestiller to dersom det blir deltakere til det, men dette avhenger av at påmeldingene kommer inn før noen andre leier den...


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.