Vanntette sokker

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 17. Des 2006

Slik som høsten og vinteren har vært i år har det vært mulig å sykle hele tiden. Det har imidlertid vært VELDIG mye vann enten man har syklet på asfalt, grusvei eller i skogen. For det meste holder man seg varm med fornuftige vanlige sykkelklær når temperaturen ligger på 8-10 grader og nedover. Våte føtter er imidlertid ikke moro. Med stive sykkelsko er det vanskelig å få igjen varmen om man har blitt ordentlig kald på beina. Ikke er det behagelig heller.

Vanntette sokker kan gjøre høst og vårturer på sykkel mer behagelige. 
Sealskinz er den lettest tilgjengelige modellen. Jeg har sett dem på Spinnbutikker eller du kan også i sports og villmarksbutikker her hjemme.

Med en tynn ullstrømpe under holder dette til terrengsykling i ned til 2-3 grader med lav fart og litt gåing innimellom. Det kommer an på hvor frossen du er og hvilke sko du bruker.

En Porelle vanntett sokk. En dressmannsokk i ull og et hårete vinterbleikt bein!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan finne sokkene på nettet bla hos Chainreaction Cycles

eller hos Cyclecomponents.com

Bonustips! Tynne ullsokker koster skjorta i sportsbutikker og 69 kroner for tre par på Dressmann! Ingen skal bskylde dressmannsokkene for å være "tekniske" men de innholder for det meste ull og er så tynne at de ikke blir bulkete inni Sealskinz sokkene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.