Topp resultater og uhell i Scott Cup på Langsetløkka

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 1. Jun 2006

Dag Martin Holten vant juniorklassen og Aleksander Heen nummer to i M13/14. Lars Birger Nilsen nummer tre i M40+.

Dag Martin Holten

Vi hadde 16 startene fra Follo på Langsetløkka. Dette var en helt ny løype hvor vi fikk en blanding av teknisk terreng og grusstrekker. Dag Martin Holten tråkket fra alle og vant junior klassen. Dag Martin har vist en sterk økende form i år, og dette er nok ikke det siste vi hører fra ham denne sesongen.  Aleksander Heen hadde det tungt på første runden, men så fort gikk det på siste runden at det holdt til andre plass. Lars Birger Nilsen viser kjempeform i M40 og kjørte inn til 3. plass.


I M15/16 var vi uheldige. Espen Knudsen kolliderte med en rytter under oppvarmingen og skadet benet. Allikevel holdt det til en 9. plass. Christian Westgaard og Stig Ole Gundersen var uheldige og punkterte i et steinete parti.


I K13/14 syklet Heidi Lesteberg inn til 5. plass tett fulgt av Ida Knudsen Wennerberg på 8. plass. Flott syklet mot de eldre jentene. I M11/12 sykler Tobias Antonsen stadig fortere og kom inn til en fin 7. plass. Martin Bye Westgård er nybegynner og kom inn til 35. plass. Martin er ivrig på treningene så der kommer det til å gå fort etter hvert. Andre plasseringer: Hans Jakob Mollat 23, Jørgen Hellevig 26, Erik Engh Gunnerud 27, Christian Westgaard 33 (punktering), Andreas Ungersnes 7, Yngve Høiseth 8, Ståle Eklund 8.

 

Start yngste klasse..!

 

 

 

 

 

 

Martin i farta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag Martin, Yngve og Espen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tobias før start..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aleksander

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hans Jakob

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heidi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ida

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere bilder! 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.