Follo SK på det nasjonale sykkelkartet i både terreng og landevei

Postet av Oskar Andreas Kleven den 12. Jul 2014

Syklister fra Follo SK har de siste to helgene plassert klubben enda tydeligere på det nasjonale sykkelkartet i både terreng og landevei. Klubben har fått to NM-titler og mange pallplasser.

Sist helg var det bukkerittet på Skeikampen. Rittet var #3 i Norgescup maraton. Heidi Sandstø og Erik Kay markerte seg veldig bra, med meget sterke plasseringer i elite klassen. Heidi nr. 2 og Erik nr. 6.

Plassplass ble det også til Anna Skaarnes Moldestad og en 2.plass i K17-29. Joar Markus Rodal nr. 3 i M40-44. Andre sterke plassering var Are Jo Næss nr. 7 i M17-29, Christopher Kars nr.19 i M30-39.Kjetil Westgaard fikk tekniske problemer. I Klassen M/K 6-9 fullførte Mathias og Magnus Kahrs med stor stil.

Folloexpress landevei har i hele år markert seg på de rittene de har deltatt i og vært blant de beste rene klubblagene på resultatlistene. Follo Express syklet Lillehammer-Oslo i rekordfart, og det ble en sterk 8. plass i lagkonkurransen, som både er ny klubbrekord, og bestetid av lagene som har deltatt fra Follo noen gang. Gruppe 2 fikk mange av sine inn på tiden rundt 5:20 som også er meget bra. Sissel Vien vinner dameklassen suverent på samme distanse.

Sissel fortsatte helgen etter med to NM gull i Master Landevei. Knall innsats!! På NM Master landevei temposykler Terje Marøy, Jørn Ivar Tronvold og Sam Drage inn til meget gode plasseringer, det samme gjør Jørgen Feldt på søndagen i fellesstarten. Olav Fjell Kraugerud var uheldig og veltet på 3. runde, og kom ikke til mål.

Det ble også en sterk plasseringen til Espen Kristiansen med 2. plass i Eresfjordenrundt. Videre var Kevin Skofteby på et firedagersritt i Sverige og får sterke plasseringer.

Treninger annonseres på facebook og treningskalenderen fungerer veldig bra. Stort sett alle aktive grupper for barn/ungdom og voksne trener fortsatt. Terrengsykkelskolen har sommerpause før oppstart i august.

Rittrapportene som skrives er gode og gir inspirasjon, flere kan bruke vår web-side, bare ta kontakt:-)