Created with flickr badge.
TERRENG

Follo Sykkelklubbs terrengsykkelgruppe består av både tur syklister, mosjonister og aktive, og er å se i våre karakteristiske sykkeltrøyer langs veier og i skogområder rundt i Folloregionen.

Terreng voksen består av to hovedgrupper. Er det mange på treningene deler vi i flere grupper hvis behov.

Gruppene:
1: Damegruppe
2: Mosjonist / Viderekomne


De beste av våre terrengsyklister sykler Norgescup og andre større terrengritt i Norge og utlandet. Mange deltar også i United Bakeries cup som Norges største rekrutterings ritt for terrengsyklister, og er et lav-terskel tilbud. United Bakeries cup arrangeres i Oslo/Akershus, og består av ni ritt fra mai til september

For mange er ritt som Birkebeinerrittet og Grenserittet sesongens store mål. Klubben tilbyr målrettet og hyggelig trening hele året med tanke på gode sykkelopplevelser. Vi har mange grupper innenfor terreng og de fleste vil finne en gruppe som passer.

Det vil gjennom sesongen bli mulighet for sosiale aktiviteter, blant annet temakvelder og fellesarrangementer til forskjellige ritt.

Har du ambisjoner, enten som tursyklist eller mer seriøst, og du ønsker litt variasjon fremfor å bare sykle på asfalt og å sykle sammen med noen, da kan terreng være et alternativ.

Vårt motto er: "Follo Sykkelklubb gjør sykling gøy mil etter mil…".


Arrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.