Klubbtøy

Etter en periode med Bioracer, har vi fra og med 2024 valgt å gå over til Kalas som vår klesleverandør. Dette ble motivert av flere viktige faktorer: Kalas Cup-engasjement, raskere leveringstider, hyppigere forsendelser, mer prisgunstige klær, omfattende sponsing av klær til barn og unge, i tillegg til den gode oppfølgingen vi mottar fra vår kontaktperson hos Kalas.

Follo SK Shop

Nettbutikk

Kalas har etablert en dedikert nettbutikk for Follo SK. Denne åpnes ved behov og her kan alt av klubbtøy bestilles. Normalt vil butikken være tilgjengelig i en til tre uker og bestillingene blir behandlet når butikken stenges. Det er ca. fem til seks ukers leveringstid. Informasjon om åpningstider vil også bli kunngjort på facebook-gruppen for Follo SKs medlemmer.


Du finner nettbutikken her: https://myshop.kalaswear.eu/FolloSK


Prøving av tøy

Tradisjonelt har prøving av klær blitt utført under den årlige klubbkvelden. Det er ingen ytterligere planlagte prøvekvelder. Imidlertid kan individuelle avtaler om prøving også gjøres direkte med Kalas på deres lokaler i Nittedal. 
For veiledning i størrelsesvalg, har Kalas utarbeidet en størrelsesguide tilgjengelig her: https://myshop.kalaswear.eu/FolloSK/size-guide-574.


Kontaktinformasjon

Skulle det være spørsmål knyttet til klubbtøy kan Tarjei som er klubbtøyansvarlig kontaktes:
Email: gilbrant@gmail.com

Eventuelt kan Lars-Erik fra Kalas kontaktes:
Email: larserik.koritov@kalas.cc
Telefon: 474 59 946