Smögen 20.-22.mars Team Follo ung

Postet av Oskar Andreas Kleven den 26. Mar 2015

Team Follo ung reiset helgen 20.-22. mars på treningssamling i Smøgen. Jonas Orset og Jorgen Feldt hadde laget et meget bra treningsopplegget og Jørgen var med som trener. Fredag kveld var det kveldsmat, utdeling av treningsopplegg, gode tips om trening og litt om rutiner og regler på vandrarhemmet.

På lørdag våknet vi til knallvær. 2-3 gr og noe vind. Lagtempo før lunsj på morsomme veier på Ramsviklandet ved Sotenkanalen.
Etter lunsj og en times soving! var det langtur via Dingle til Fjellbacka og hjem. Totalt ble det 155km på lørdagen. Lørdag var det strålende vær!Søndag var vi opp kl.07:30, frokost med varme rundstykker, kokte egg og mye digg pålegg gikk det på høykant. Kald pizza fra lørdagskvelden passet perfekt i baklomma på sykkeltrøya. Kl. 09.00 satt vi på sykkelen, og det ble en langtur på 80 km via Dingle og Bovallstrand. Vi rakk akkurat tilbake før regnet begynte.Det regnet når vi km til Smögen fredagskvelden, og de regnet da vi reise hjem søndag ettermiddag. Mange fornøyde fjes når vi pakket bilene på ettermiddagen. Morsom, hyggelig og en treningsvillig gjeng som er med på turen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline