Min idrett
Follo Sykkelklubb bruker Norges Idrettsforbunds løsning for medlemsadministrasjon, KlubbAdmin. Denne løsningen innebærer at medlemmer skal bruke 
Min idrett for å betale medlemskontingent og administrere medlemskapet.Gjennom Min idrett vil du etter hvert administrere alle medlemskap i norsk idrett som innmeldinger/utmeldinger, se informasjon som er registrert på deg, oppdatere registrert informasjon, lisenser og påmeldinger til ritt/arrangement.For å sikre at informasjon er korrekt anbefaler vi at nye medlemmer registrerer seg som ny bruker Min Idrett. For å kvalitetssikre registreringen må du fylle ut fødselsnummer, navn, mobilnummer og e-post adresse. Første gang får du en engangskode på SMS for innlogging. Du velger så selv et eget definert brukernavn med tilhørende passord.


Du får deretter opp et søkeresultat med spørsmål om dette er deg? Du skal da finne din profil hvor du ser at det ligger et betalingskrav. Du velger så korrekt profil og blir logget inn på Min Idrett. Har du et familiemedlemskap vil du få opp et ark for hvert familiemedlem. Du kan også velge til familiemedlemmer i menyen.


I Min Idrett kan du velge å se faktura med kontonummer/KID eller benytte onlinebetaling via VISA, Master Card eller VIPS.


Dersom du får problemer med registrering på Minidrett eller har andre spørsmål, skal dette rettes til Idrettens support på telefon 03615 eller e-post support@idrettsforbundet.no. Det vanligste problemet er dubletter av profilen din.Spørsmål vedrørende medlemskap i Follo SK rettes til e-post: kontingent@follosk.noNår medlemskontingenten sendes ut vil du få varsel på e-post om mottatt betalingskrav og informasjon om å logge deg inn på Min Idrett. Kontingenten sendes ut i starten av februar.Hvis du trenger medlemskort:På Min idrett velger du"medlemskap" etter at du har logget inn. Til høyre for "FolloSykkelklubb" ligger det en link til ditt Medlemskort i pdf.


Levert av IdrettenOnline