Follo Fun 2017

Postet av Jan Strøm Aasgaard den 13. Feb 2017

Follo Fun er et landeveisalternativ til Follo Adrenalin og Expressen, hvor vi setter sykkelglede over topprestasjon. I dette ligger det at vi har litt lavere mål til resultater enn Klubbens alternativ – det skal være moro å sykle sammen!I Follo Fun er det plass for alle nivåer; fra nybegynner på landeveien, til de som trent i mange år.

Sesongen nærmer seg og det er på tide for planlegging.
I 2016 var det litt vanskelig å gi alle en god trening med stor spredning i gruppen, som førte til at noen kun ble med én trening. Sesongen 2017 er både Tom Pettersen og Peter Sederholm lagledere, som vil gi oss mulighet til å bedre imøtekomme alles behov. Dette gir oss mulighet til å dele gruppen i to nivåer på trening. Mye gjenstår i sesongplanleggingen, men så langt er dette klart:

Treninger:
-Tirsdager: 2 timer
-Søndager, langtur: 3-4 timer.
Første trening vil avhenge av vær og vind, men foreløpig sikter vi på 4. april.

Ritt:
-Enebakk Rundt 1/5. Meld deg på med en gang i Follo SK puljen 09:32:30. (Prisen går opp
28/2.)
-Follorittet 7/5. Klubben har i år satset stort på årets utgave av rittet, for å gjøre det interessant for ryttere på alle nivåer. Løypetraséen er ny: ca. 80 km med vakker natur og vesentlig mindre stigning enn tidligere. Det vil også være servering etter målgang mm. Her kan Follo Fun stille sterkt.
-Lillehammer- Oslo 17/6. Klubben kommer til å ha et opplegg rundt dette, med transport og overnatting.
-Øyeren Rundt 13/8.

Påmelding
Bruk denne linken for å melde deg på laget for 2017. (Dersom du er usikker på om du allerede har meldt deg på, så gjør det igjen, det er ingen fare.)
Kommunikasjon:
Søk medlemskap i Facebook- gruppen Follo Fun så får du med deg seneste nytt.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.