​Helgesamling med Follo Young & Furious

Postet av Jørgen Kosberg Feldt den 23. Apr 2017


Et sikkert tegn på at våren for alvor er på vei er helgesamling med Follo Y&F. Helgen er en markering på at sesongen for alvor er i gang og at støvet børstes skikkelig av både sykkel og rytter! Årets utgave hadde noen likhetstrekk til fjoråret, men også en viktig forskjell med søndagens innsats i klubbens egen terrengpark.

Lørdagen reiste rett under 20 barn med en ivrig mor eller far halsende etter til Fredrikstadområdet for å kose seg på stier og ferdighetsanlegget som er i området. Dagen startet ved Slevik skole som er et flott utgangspunkt for sykling på svaberg og skogbunn som byr på høydemeter både oppover og nedover. Gruppen ble delt opp i tre puljer som kjørte ulike ruter i området, men alle var innom turens utsiktspunkt, eller høydepunkt, Blåsopp hvor man ser utover størsteparten av Ytre Oslofjord.

Etter stisyklingen gikk turen videre til ferdighetsanlegget til Gressvik IF Stisykkellag som har bygget opp et fantastisk område med pump-tracker, balanseelementer, dropp og crux med ulik vanskelighetsgrad. Vi delte oss opp i grupper som var innom fire forskjellige poster. Alle fikk testet seg på bakhjulskjøring med Eirik, pumptrack med Jan og Jørgen, balanse og teknikk med Hogne og Jan Elling, og ikke minst dropp med Martin og Mads. Alle fikk utfordret komfortsonen sin og lært seg et nytt triks eller to!

På lørdagskveld samlet vi oss på Don Pablos pizza for å fylle på med mat og drikke, og dele en historie eller ti. Til sammen var vi 48 personer rundt bordene.

Søndagen møttes vi på Drømtorp hvor det skulle gjøres dugnad i terrengparken av foreldre og barna var ute på mer stisykling. Knut styrte dugnaden med stødig hånd for å få parken klar til Kalas Cup førstkommende onsdag, og ikke minst til stor stor glede for klubbens medlemmer utover sesongen og årene som kommer. Jan Elling tok med seg en gjeng til Skorhaugåsen for å øve på tekniske hinder og stafetter, mens Jørgen tok med seg en pulje på stitur mot Langhus og Eikjol. Klubbens grillkokk disket opp med grillmat, cola og boller til lunsj før siste økt med dugnad og sykling inn på Drømtorp ble unnagjort.

"Ryktene på stien" sier at det var mange lange armer, støle rygger og slitne barn mot slutten av søndagen, men alle hadde et fornøyd smil om munnen. Vi gleder oss til sesongen 2017!!

Sykkelhilsen

Martin, Eirik, Jan Elling, Knut, Jan, Hogne, Jørgen, Christopher og Andre

PS: Se opp for fotoalbum fra Hans Kristian på Facebookm, videosnutter og fler bilder!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.