United Bakeries Cup 2014, påmelding

Postet av Oskar Andreas Kleven den 2. Mai 2014

United Bakeries Cup er Norges største sykkel cup og arrangeres av sykkelklubber i og rundt Oslo. Antall deltakere har vært sterkt stigende og er viktig for rekrutteringen til sykkelsporten. Rittene arrangeres i Oslo/Akershus og er fordelt på vår og høst.

United Bakeries Cup er et lavterskeltilbud for syklister som erinteressert i sykkelsporten, spesielt i de yngre klassene

Rittoversikt for 2014:
                      
   Ritt  
   Dato      Sted
  1. ritt    7. mai    IF Frøy / Skullerud 
  2. ritt    15. mai    Hasle Løren(Bjerke  Travbane)
  3. ritt    21. mai    BOC / Bærums Verk
  4. ritt    4. jun    SK Rye / Langsetløkka
  5. ritt    11. jun    Follo SK / Drøbak
  6. ritt    18. jun    IF Frøy / Skullerud (Gammel løype)
  7. ritt    13. aug    Asker CK / Holmen
  8. ritt    20. aug    SK Rye / Langsetløkka
  9. ritt    13. sept    BOC / Bærums Verk
Årets United Bakeries cup er totalt ni ritt. Du får premieved å ha deltatt i syv av dem. Follo SK dekker påmeldingsavgiften for medlemmerved felles påmelding. Vi hadde noen som ikke hentet ut sitt startnummer i fjor,vi håper det var et engangstilfelle, og håper og tror at alle som er påmeldtdekker fortsatt startkontingenten.

Vi oppfordrer alle som melder seg på til å delta på så mangeritt som mulig. Premien ved deltakelse i sju ritt er veldig bra! http://ubcup.no/?p=1461

Follo SK vil ha klubbtelt på alle ritt slik at vi har et felles samlingspunkt på alle rittene.

Første ritt er onsdag 7. mai.

Frist for påmelding til FolloSK sine medlemmer er satt til 1.mai,og kan sendes til Oskar Kleven (E-post: oskar.kleven@gmail.com).

Følgende påmeldingsinformasjon må sendes inn:
Navn:
Adresse:
Postnr.+sted:
Fødselsnummer:
Tlf(hjem):
Tlf.(mobil):
e-post:

I 2013 hadde Follo SK et betydelig antall deltakere, og var en av de største klubbene. Vi håper på enda flere i år og at så mange som mulig har lyst til å delta. For mer informasjon, gå inn på www.ubcup.no eller ring kontaktperson i FolloSK, Oskar Kleven på mob.tlf. 416 32 148.

Det vil komme informasjon på www.follosk.no sine nettsider om det enkelte ritt. Follo SK vil ha et eget telt på hvertenkelt ritt. Teltet vil være et treffpunkt for både ryttere og foreldre.
Treningene for klubben er godt i gang. Det ligger treningskalender på www.follosk.no.
Finn din gruppe og møte opp! Er du usikker på noe, har noen spørsmål, ta kontakt med en person i styret eller den personen som er kontaktperson for den enkelte treningsgruppe.
http://www.follosk.no/p/3510/kontaktpersoner


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.