Vel blåst, Kalas cup #3, et veldig bra gjennomført arrangement

Postet av Oskar Andreas Kleven den 6. Jun 2018

Ritt nr 3 i årets Kalas Cup ble gjennomført i historiske omgivelser på Skansen i Drøbak i kveld. Godt sykkelvær gjorde at veldig mange valgte å komme på rittet i kveld.


Løypene i Drøbak er spesielle og etterspurte. Det er stort sett vare flytsti som ikke er så vanlig lengre i rittsammenheng. Med det knallværet som har vært de siste ukene var det veldig tørt i marka. Stiene var harde og det var høy fart. Heldigvis var det veldig få skader, kun et par skrubbsår som Røde kors måtte se litt på.

Mange valgte å komme til Skansen i kveld, noe som ga en fin ramme rundt rittet. Når parkeringsplassen er full og må utvides nesten inn på golfbanen, så er det et godt tegn:-)

Tre aggregater sørget for strøm, og med mye kaker, pølser og brus i kiosken var det god omsetning der.

Kalas cup flyter veldig bra som arrangement. Vi som klubb hadde godt med dugnadshjelp, som gjør det mye enklere å arrangere, når mange bidrar.

Takk til alle som hjelper til å gjennomføre arrangementet, og takk til alle deltakere og tilskuere. Dette gir en flott ramme for arrangementet og som er meget god reklame for terrengsykling.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.