Vintertrening sesongen 2018/2019

Postet av Oskar Andreas Kleven den 1. Sep 2018

Vintertreningen for sesongen 2018/2019 blir på SPARTA Treningssenter i Ski

SPARTA tilbyr en topp moderne sykkelsal med sykler fra Stages med wattmåling og lavt støynivå, mulighet for løyper som følges på storskjerm, godt lydanlegg og et solid lufteanlegg. Sykkelsalen har kapasitet på ca. 30 sykler. I tillegg er treningssenteret på 2000 kvm med tilbud innefor styrke, crossfit, utholdenhet etc. Tidsperiode og omfang:

Vintertreningen vil være i perioden november-mars, oppstart er 4/11-18 og avsluttes 31/3-19. Tilbudet inneholder en styrkeøkt, samt en sykkeløkt på 90 min og 120 min. Sykkeltimene vil ha instruktør fra klubben. Styrkeøkta vil ha instruktør fra SPARTA.

Treningstider november og mars:

Spinning onsdag 19:00 - 20:30 (Instruktør-Follo SK)
Styrke torsdag 20:00 - 21.00 (instruktør SPARTA)
Spinning søndag 08.30 - 10.30 (instruktør Follo SK)

Instruktører for sykkeltimene vil være Jonas Orset, Karin Johanssen, Anita Jansen og Marianne Engen

SPARTA har 30 sykler + instruktørsykkel tilgjengelig i sykkelsalen.


Påmelding og priser for vintertrening:

Kostnad for ulike medlemskap hos SPARTA:

249,- per måned med 12 mnd binding, tilgang til Follo SK sine sykkel og styrketimer og SPARTA treningssenter (ikke saltimer). Tilsvarer medlemskapet Follo Bronsje hos SPARTA.

 299,- per måned uten binding, tilgang til Follo SK sine sykkel og styrketimer og SPARTA treningssenter (ikke saltimer). Tilsvarer medlemskapet Follo Bronsje hos SPARTA.

 399,- per måned uten binding, tilgang til Follo SK sine sykkel og styrketimer, samt SPARTA treningssenter inkl. saltimer. I tillegg tilgang til treningssenter i Askim og Ås. Tilsvarer medlemskapet Follo Gull hos SPARTA.
Det er  et innmeldingsgebyr hos SPARTA på kr. 159 og at "plastkortgebyr" på kr. 50, som dekker kostnaden med selve kortet.

I tillegg til prisen på SPARTA blir det en kostnad på kr. 500 for hele perioden for å dekke instruktørlønn. Kostnaden på kr. 500 er en separat innbetaling til klubben.

Pris for ungdom (13-18 år): Sparta: kr. 150 pr. måned for perioden november-mars. Kr. 250 for dekning av kostnad for våre instruktører for perioden november-mars.(Ungdom tegner eget medlemskap på SPARTA, så refunderer klubben 50%)

Alle medlemmer som skal være med på vintertreningen må tegne medlemskap hos Sparta (får redusert pris) - ta med `"printscreen" av medlemskortet fra MinIdrett.no for å vise medlemskapet. Åpningstider på SPARTA for å registrere medlemskap er man-tors kl.16:00-20:00, lør 10:00-13:00

Påmelding til vintertreningen skjer ved å registrere seg på linken. Påmelding er gyldig når beløpet(500 kr for instruktørkostnad) er innbetalt på Vips. Se påmeldingsskjema.

PÅMELDNINGSORDNING TIL DE ENKELTE ØKTER

Foreløpig legger vi ikke opp til påmelding til de enkelte øktene. Hvis det er mange som melder seg på, noen vi håper, så kommer vi tilbake til det.

Kontaktperson:
Marianne Engen er kontaktperson for vintertreningen i Follo Sykkelklubb

MEDLEMSTILBUD på SPARTA

Se innhold i tilbudet fra SPARTA for klubbens medlemmer


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.