Øke din sykkelfaglige kompetanse, mange muligheter!

Postet av Oskar Andreas Kleven den 6. Feb 2019

NCF har oppdatert kursoversikten sin. Her er det mye spennende og muligheter for å øke sitt eget kompetansenivå både på trener, kommisær og vaktsiden.

Vil du delta på kurs, så dekker Follo sykkelklubb kursavgiften. Trenerkurs kan tas på ulike nivå og de kan bygges på med videregående kurs.

Trenerkurs:

Trenerkursene er veldig nyttig hvis du vil være med å bidra på trenersiden i klubben. For å bevare og øke bredde trenger vi flere til å hjelpe til på treningene. Det er ikke et krav at du har tatt kursene for å hjelpe til, men et tilbud både fra klubben og NCF.

NCF tilbyr mere generell trenerkurs og spesifikke kurs mot hver gren. Oversikten nedenfor viser stor bredde i kurstilbudet. https://www.sykling.no/article/kurskalender


Kommisærkurs:

For at det skal arrangeres ritt trengs det kommisærer. Vi har ikke mange kommisærer i klubben i dag, og trenger påfyll. Dette er spennende, du blir dommer på ulike ritt. Vanligvis er det 2-3 kommisærer pr. ritt, så det er flere å diskutere med.
Oversikten over kommisærkurs finner du her:

https://www.sykling.no/article/kurskalender


Vaktkurs:
Ny regler for å arrangere sykkelritt ble innført i 2016. Reglene krever bl.a. utdannelse til vakter hvor ritt går på offentlig vei.
Vi mange løypevakter i klubben, men trenger flere + at vi trenger spesielt flere stasjonære vakter. Med stasjonærvaktkurset får du bl.a. myndighet til å dirigere trafikken. Klubbtrøye til de som tar kurset.
Follorittet er et av våre største ritt, og her trenger vi mange vakter. Nedenfor finner du oversikten over når de ulike vaktkursene avholdes.
https://www.sykling.no/article/vaktkurs

Har du spørsmål til de ulike vaktkursene kan du ta kontakt med Isabel Karlsen i styret(isabel.s.karlsen@gmail.com)


Banesykling:

NCF øst arrangerer 2.februar et seminar om bansykling og den kommende sykkelvelodromen i Asker.

Nysgjerrig på hva banesykling er og hvordan tilbudet blir fremover i Norge? Ved å delta på seminaret får du siste informasjon, mere kunnskap om banesykling og informasjon om de siste nyhetene fra velodromprosjektet i Asker.

Seminaret er gratis.

https://www.sykling.no/article/region-%C3%B8st-arrangerer-seminar-om-velodrom-i-asker?fbclid=IwAR2SxSNivjOfLLXLrcyp4gfeKCTWSd_G9awcCYcptXAlDJVZlcstJhTwCdA


Oppsummert, her er det mange muligheter for å øke sin egen kompetanse og å kunne være med å bidra inn på ulike arenaer i klubben.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.