NM Masters fellesstart/Follorittet 16. august

Postet av Oskar Andreas Kleven den 27. Jun 2020

Det har denne våren vært stor usikkerhet rundt om vi fikk mulighet for å arrangere ritt.

 Vi har de siste 14-dagene hatt tett dialog med smittevernlegen i Nordre Follo Kommune og NCF sentralt. Nå har vi fått de rammene som skal til for å lage en sykkelfest i Ski 16. august.
Vi tar sats og arrangerer NM Masters fellesstart i tillegg til Follorittet(tur). Dato er 16. august. Start /mål er, som de siste årene i Ski Næringspark-Drømtorp. Dette kan bli det største arrangementet som klubben har arrangert noen gang. Vi gleder oss!

For å kunne tilfredsstille Covid-19 forskriften og at vi ikke skal holde på fra morgen til kveld med å arrangere ritt, så har vi satt et tak på NM Master fellesstart på 400 deltakere og et tak på antall deltakere på Follorittet på 400 deltakere. Derfor gjelder det å være raskt ute med å melde seg på.

 

Lørdag 15. august arrangerer IF Frøy NM tempo fellesstart, også med start/mål i Ski Næringspark. Vi oppfordrer dere til også å melde dere på her.

15. og 16. august blir det mye sykkelaktivitet i Ski.

 

Alle informasjon om rittene finner dere her:

 
https://nm2020.froy.no

(denne siden vil bli mere oppdatert de nærmeste dagene)

www.follorittet.no

https://www.facebook.com/Follorittet-1610238075891432/

https://www.facebook.com/events/2537326169844623/

 

www.follosk.no

------------------------------------

 

Kan du av ulike årsaker ikke sykle, så håper vi å se deg allikevel på rittdagen og da som dugnadshjelp. Det kommer egen epost om hva vi trenger av hjelp.

 Oppsummert, hold av 16.august Dere som skal sykle meld dere på så fort som mulig, mange fra andre klubber er allerede påmeldt, men vi ønsker flere fra Follo Sykkelklubb også.

 

Vi gleder oss til sykkelritt 16. august!

 


Arrangementsgruppa
 Espen, Ivar, Christopher, Tor Einar, Lars og Oskar


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.