Follo Young & Furious på Geilo

Postet av Oskar Andreas Kleven den 6. Jul 2020

Tekst: Knut Gravdal

Siden NM i terrengsykling ble utsatt til august ble det tatt initiativ til en liten terreng-samling på Vestlia i Geilo denne helgen. En liten delegasjon fra Follo Young & Furious og Follo Ung ble med.Base var VESTLIA RESORT på Geilo, som for anledningen hadde høytidlig åpning av det nye pumptrack anlegget utenfor hotellet. Geilo satser mye på sykkelturisme og kan i tillegg til pumptrack tilby hopp-anlegg, tilrettelagte stier for alle aldre samt milevis med flytstier på fjellet og nede i dalen.
Det var lagt opp til 3 konkurranser over 3 dager krydret med masse sosialt. Fredag vartet de opp med en knallhard rundbaneløype i Torpo med over 190 høydemeter pr runde. Her snakker vi World Cup nivå og ekstremt brutalt. Men våre utøvere, bestående av søstrene Sara og Hedda Steine Gulholm, Jonas Fjellstad, Markus Rindli, Stian Ustvedt Gravdal og brothers-in arms; Adrian og Oliver Aasgaard, taklet dette på en imponerende måte.


Lørdag var det bakketempo. Og de som har vært i Geilo vet jo at her er det bratt. Så opp slalombakken gikk det i vannvittig tempo. Liten tvil om at det er trøkk i ungdommene. Dagen ble rundet av med felles stitur over Geilo med mektige Hallingskarvet ved siden av.

Søndag var det "Short track" i et forferdelig regnvær og 6 grader. Tette dueller og høy fart rundet av et flott arrangement.
Selv om det var mange konkurranser var hovedfokuset for samlingen det sosiale. Ungdommene på tvers av klubbene knyttet nye bekjentskaper og ble bedre kjent. Artig å se ungdommen kose seg ved middagsbordet, i bassenget eller på bowlingbanen. Det er sånne turer man husker i lang tid.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.