Klubbmesterskap Landevei - påmeldingsinformasjon

Postet av Oskar Andreas Kleven den 24. Aug 2014

Her kommer informasjon om klubbmesterskap landevei
2.september:
Registrering kl. 17:30
Start: kl.18:00

4.september:
Registrering kl. 17:30
Start: kl.18:00

Påmelding her

Landeveisgruppa arrangerer åpent klubbmesterskap med fellesstart og tempo, bonussekunder og poengopptjening til spurtere og klatrere. Alle er velkommen!

I år vil vi for åttende gang kåre en klubbmester i landeveisykling i herre- og en i dame-klassen. Det innebærer at vi ved et sinnrikt system nøytraliserer naturgitte forskjeller som skyldes ulik alder. Ulikheter som skyldes treningsgrunnlaget, må en derimot påregne at blir synliggjort. MEN; dette handler først og fremst om å ha det gøy i sammen og blir forhåpentlig en uhøytidelig og morsom dag for alle, enten du er godt eller dårlig forberedt...
Vi møtes ved avkjøring til Hølen (gamle E-6 sørover fra Vestby), ved den nedlagte bensinstasjonen/Hølen kafé for påmelding. Kart og bilde fra google
Temporitt(2.september)
Start ved påmeldingsstedet, og løypa går 5 km. sørover retning Kambo før det er vending og retur samme vei. 1 minutt mellom hver startende. Tempoløype i google-maps.
Fellesstart(4.september)
Starten er samme sted, men vi kjører nå nordover mot Vestby. Videre følger løypa Garderveien til Garder kirke hvor bakkespurten befinner seg. Deretter går det ned Brandstadveien mot Hølen hvor første spurtpoeng deles ut når målstreken passeres ved Uniflows lokaler rett før Brandstad. Vi fortsetter deretter til høyre mot Vestby på gamle E6, slik at det tilsammen blir 3 slike runder (ca. 50 km). Fellesstartløype i google-maps
Retninglinjer og regler: Klubbmester blir den som har lavest samlet anvendt tid, når tempo og fellesstart er gjennomført. Det vil tjenes opp bonussekunder og poeng etter følgende system:
Tempo: Vinneren får 15 spurtpoeng, nr. 2 får 12 spurtpoeng, nr. 3 får 10 spurtpoeng, nr. 4 får 9 spurtpoeng osv. ned til 1 poeng.
Fellesstart: På toppen av bakken ved Garder kirke deles det ut 15 bonussekunder og klatrepoeng til den som er først til toppen. Nr. 2 får 10 poeng/sekunder og nr. 3 får 5 poeng/sekunder. Ved målpassering deles ut 15 bonussekunder og spurtpoeng til den som passerer mål først, nr. 2 får 10 poeng/sekunder og nr. 3 får 5 poeng/sekunder. Når alle 3 rundene er gjennomført og det spurtes alt remmer og tøy kan holde, belønnes de 3 første med doble spurtpoeng og bonussekunder, altså 30 til vinneren, 20 til nr. 2, og 10 til nr. 3.
Nøytralisering av aldersforskjeller:
Ryttere mellom 20 og 29 år starter på tid 0. 30 til 39 år starter på minus 15 sekunder 18 til 19 år starter på minus 15 sekunder, 40 til 49 år starter på minus 30 sekunder, 17 år starter på minus 30 sekunder, 16 år starter på minus 60 sekunder, 50 til 59 år starter på minus 60 sekunder, 60 til 69 år starter på minus 120 sekunder
Utstyr:
For de som har tempobøyle, temposykkel osv., er det anledning til å benytte dette på tempoetappen, i henhold til cykleforbundets regelverk. Men på fellesstarten må slikt utstyr være fjernet/satt vekk. Ryttere fra andre klubber: Er hjertelig velkommen til å delta, men bonussekunder og poeng er forbeholdt klubbens ryttere.
Premiering:
Det vil være premiering av:
Klubbmester Landevei 2014, samt nr. 2 og 3 med lavest samlet anvendt tid, inkl. opptjente bonussekunder. Årets klatrer, for flest oppnådde klatrepoeng. Årets sprinter, for flest oppnådd spurtpoeng. Årets temporytter, vinner av temporittet.
Allround Mester: Plasseringssifret fra Klubbmesterskapet Landevei vil også bli lagt sammen med plass-sifret på årets Klubbmesterskap Terreng, og den med lavest plass-siffer totalt vil bli premiert som Årets Allround Mester 2014.
Premier og vandrepokaler vil deles ut på klubbkveld senere i sesongen.
Velkommen til mesterskap!

 
 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.