Klubbkveld, heder og ære, gode innspill til sesongen 2022

Postet av Oskar Andreas Kleven den 12. Des 2021

Follo Sykkelklubb arrangerte klubbkveld 25. november. Heder og ære skulle deles ut og vi begynte arbeidet med rammene for 2022 sesongen.


Barn og ungdomsgruppa startet først. Status fra Jørgen Feldt på gjennomføring, deretter utdeling av premier for klubbmesterskap, årets ungdom og årets gjennombrudd og tanker for 2022. Alle som møtte opp fikk pizza og drikke.
Presentasjonen til Jørgen finner dere her:
2021-11-25 Follo SK Terreng Barn og Ungdom 2022 (1).pdf

Etter en kort pause var det presentasjon av ulike tema med fokus på satsning i 2022.
Eirik Torgersen fra Styrkeprøven innledet med å orientere om Styrkeprøven sitt strategiarbeid. Alle eierklubber ble i våres invitert til å komme med konkrete innspill til Styrkeprøven sin strategiplan. Vi i Follo Sykkelklubb har brukt betydelig med tid på å gi innspill, og ser at mange av våre innspill har kommet med i strategiplanen.

Dag Abrahamsen presenterte Follo Sykkelklubb sin satsning for Trondheim-Oslo. Håper på egen startpulje fra Trondheim. Treningene vil bli lagt opp med mål om bred deltakelse fra klubben. Egen facebookgruppe er etablert. Presentasjonen til Dag finner dere her:
Trondheim-Oslo-2022.pptx

For å kunne prestere på Trondheim - Oslo og i andre ritt i 2022 er det viktig med et godt treningsgrunnlag på vinteren. Roddy fra SPARTA i Ski orienterte om viktigheten av god trening for syklister om vinteren og SPARTA sitt tilbud til medlemmene i klubben.

Follo Eventur var et nytt konsept i 2020. Tor Einar orienterte om rammene rundt og hensikten, som er å se mere av Norge fra sykkelsetet. Målet er å arrangere 2-3 fellesturer i året.
Presentasjonen til Tor Einar finner dere her:
Follo SK medlmøte Eventur - 2021-11-25.pptx

Mallorca 312 har vært et arrangement hvor mange fra klubben har deltatt. Christopher informerte om rittet og rammene rundt. Presentasjonen fra Christopher finner dere her:
Mallorca 312 - 2022.pdf


For å involvere medlemmene fra klubben mer aktivt i arbeidet med satsningen i 2022 inviterte vi til speed-dating i ulike grupper innenfor landevei og terreng. Veldig positivt mottatt, og styret fikk gode innspill til å arbeide videre med.


Det ble delt ut premier for klubbmestere, årets utøver og årets ildsjel.

Her er noen bilder fra kvelden:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.