United bakeries cup 10. juni, vi trenger dugnadshjelp

Postet av Oskar Andreas Kleven den 29. Mai 2015

Onsdag 10. juni skal vi arrangere sykkelritt på Seiersten Skanse i Drøbak. Dette er ritt nr. 3 i United Bakeries Cup, som er et lavterskel terrengsykkelritt. 500-600 barn og voksne sykler på sti i skogen rundt den gamle festningen.For at vi skal kunne arrangere et sikkert og godt sykkelritt trenger vi hjelp fra dere medlemmene.
Å arrangere rittet er en viktig inntektskilde til klubben, som gjør at vi kan opprettholde det øye aktivitetsnivået i klubben.
Dette er ikke mye jobb, men dere må sette av ettermiddag/tidlig kveld. Vi trenger hjelp til p-vakt, kiosk, løyevakt, målgang og rigg av arena, og hjelp til å rydde etter rittet
Å være med på dugnaden er sosialt, du treffer andre medlemmer i klubben, du er tett på rytterne, og det er "tett og god" stemning på arena og i skogen rundt
Send meg en epost eller sms om du kan bidra og når du kan komme på ettermiddag. Vi trenger noe som kan være der fra 16, men flest mulig fra 17:30-18:00.
Hører fra deg så raskt som mulig.
Mvh
Oskar
mob 41632148
----------
Vi skal også arrangere Follorittet 16. august i Ås og ritt nr. 7 i United Bakeries cup 2. september på Greverud. Hold av disse datoene også:-)
Informasjon kommer senere.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.