Rittrapport Randsfjorden Rundt

Postet av Jørgen Kosberg Feldt den 30. Mai 2015

Kaldt, vått, hardt!


Nytt av året for Expressen var Randsfjorden Rundt. Rittet har start og mål i Brandbu og har en morsom trase som er småkupert og svingete rundt Randsfjorden. En fleksibel og velvillig arrangør i Hadeland CK skapte bra rammer for arrangementet. Etter målpassering ventet cola, baguetter, frukt og varm suppe, alt i alt en flott totalpakke.

Årets utgave av Randsfjorden var av det våte og kjølige slaget med 4-5 grader og striregn. 20 Folloryttere hadde mannet seg opp til å trosse det tøffe været og la i vei i rundt fjorden. Vi dro kontrollert opp fra Brandbu mot Grymyr og nedover mot Jevnaker. På ”slep” hadde vi en gjeng fra Rye, men etter som kilometerne tikket forbi ble halen av andre lag større. Både Gjøvik-Raufoss og Ullensaker hang seg på. Det rosa rulletoget passerte flere lag, og vi klokket inn på en pen femteplass i lagkonkurransen. Dette må vi si oss veldig fornøyde med!!

Resultater: http://randsfjordenrundt.no/resultatliste/

Vått og kaldt vær gjør turen ekstra utfordrende, og mange ”fikk det” litt ekstra i dag og måtte se seg litt ekstra om i ”kjellern” Jeg synes det er på sin plass og kaste litt glans over de som satte lagets prestasjon for egen og ofret seg i rulla til det var slutt. Stor takk til Jan-Inge og Gaute som kjørte seg tomme og trillet inn noen minutter bak resten av laget. Dessverre måtte Anders, Bjørn Erik og Espen se de rosa forsvinne i horisonten etter punktering og sprukne felger.Takk til Ola Morken for bilde.

Neste helg er det klart for Tyrifjorden Rundt, og vi gleder oss til nye fighter på landeveien og bite litt mer styretape!

Bra innsats folkens!

Jørgen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.