Tyrifjorden Rundt 2015 med Follo Express

Postet av Jørgen Kosberg Feldt den 7. Jun 2015
Vel blåst av alle mann, men jeg vil kaste litt ekstra glans på Anders i dag som dagens lagrytter! Anders gjorde en vanvittig jobb i rulla til det gjenstod noen få kilometer og trillet inn noen få minutter bak lagtiden.

Dagen startet tidlig med oppmøte kl. 0720 og start en halvtime senere. Rittet er for oss i Follo kortreist, med start og mål i Sandvika som gjør logistikken veldig grei. Traseen er morsom og utfordrende med svinger, kuler og noen klatringer. Til sammen er det drøye 1500 høydemeter som forseres.

Utfra Sandvika sentrum er det masterstart før man får et gledelig gjensyn med klatringen opp til Sollihøgda. Her fikk vi en hyggelig overraskelse når Oskar hadde rigga opp med beachflag og innøvde heiarop! Laget fant en fin flyt oppover og stemningen i laget var upåklagelig. Videre går turen nedover mot Sundvollen. Laget hadde en plan om å kjøre med en liten rulle de første 25 kilometerne og holde igjen på tempoet for ikke å tappe laget. Etter passering Sundvollen starter et mer kupert og svingete parti rundt Steinsfjorden og inn mot Hønefoss. Her fikk en oss en liten kalddusj når Stovnerkameratene og Frøy kjører oss inn. Laget blir litt stresset og vi ligger tre jevne lag i ”kø”. Dette ødelegger flyten og roen for oss. I Vikersund bestemmer det rosa rulletoget seg for at det er på tide å revansjere og vi passerer Frøy og Stovnerkameratene. Nå kjøres det hardt mot Syllingen, Ceres passeres og vi har flyten. Oppover mot Liertoppen tynnes det kraftig i rulla og sekken får det stadig tyngre med å henge med over toppen. Fra Lierskogen er det full gass nedover mot Asker og Sandvika, og jaggu dukka ikke klubbens duskedame, Oskar, opp igjen med beachflag og heiarop!

Intet ritt uten dramatikk. En stor strek i regninga i dag at Sissel vrenger av dekket i en av de siste rundkjøringene som resulterer i brukket albue! God bedring! Torje måtte stå av tidlig da kroppen protesterte på at hviledagen ikke ble holdt hellig og Gaute fikk testet ut lappesakene nok en gang.

11 mann kommer samlet inn på tiden 3.40 som gir oss en 6. plass.

  1. Lillehammer Express
  2. Team Kjekkas
  3. IF Frøy
  4. Stovnerkameratene
  5. BOC 1
  6. Follo Express
  7. Holmenkollen CK
  8. SK Ceres
  9. Ullensaker Express
  10. Asker CKLink til resultater:

https://rittresultater.no/nb/sb_tid/457/resultat/t...


Nå er det bare å begynne å finne kalasformen til Lillehammer – Oslo om to uker!

Jørgen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.