Aktivitetsdag i idrettsparken 8. august. Follo SK er på plass

Postet av Oskar Andreas Kleven den 6. Aug 2015

Ski IL alliansen inviterer til aktivitetsdag i idrettsparken lørdag 8.august kl.10:00-15:00. Follo sykkelklubb er på plass. Vi lager en sykkelhinderløype hvor det vil være ulike øvelser som skal gjennomføres. Det vil bli laget en terrengsykkelløype på Skorhaugåsen, med ut/innsykling fra idrettsparken. Sykler og hjelmer vil være til utlån.
Kom og se hva idrettsmiljøet i Ski tilbyr. Det vil det være mulig for alle å prøve ut de ulike idrettene som deltar. Ta med sykkel og hjelm og forsøk deg på våre aktiviteter. Ta gjerne med en venn.

Follo sykkelklubb har ikke pr. nå noen tilknytning til idrettsparken, men er i dialog om den videreutviklingen. Vi har bidratt aktivt både med innspill og har vært på flere møter om utviklingen. Vi er også med på de felles arrangementene som Ski Il alliansen gjennomfører, for å vise at sykling også vil være en naturlig del den kommende idrettsparken i Ski.

FB(Ski IL alliansen): https://www.facebook.com/Skiilalliansen?fref=ts

Kl.16:00 er det folkemøte i Ski rådhus med politikerne i Ski angående idretten i Ski.

Invitasjon:
https://www.facebook.com/events/1407840979545064

(Ski IL Alliansen inviterer til Folkemøte i forbindelse med årets valg. Møt opp og hør hva de folkevalgte mener om idretten i Ski, dagens idrettsfasiliteter og ikke minst fremtiden for alle barn, unge og voksne i Ski Idrettspark. Det er valg til høsten og dette er en fin mulighet til å få et innblikk i hva politikerne ser for seg fremover med "plassen" som mange av byens innbyggere har et forhold til)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.