Follo MTB park er stedet for Kalas cup #1. Det siste året har Follo sykkelklubb jobbet for å få et eget område for terrengsykling. Vi har jobbet sammen med Ski Næringspark og Søndre Ski gård om å kunne benytte skogsområdet mellom Næringsparken og Løkenveien. Det er nå inngått avtale med grunneierne og har den siste måneden jobbet intenst med å få på plass en terrengløype til det første Kalas cup rittet i 2017. Vi er derfor stolte av å kunne tilby en tempoløype til ritt nr 1 i Kalas cup 2017.

Som dere vil se er det en del arbeidet som gjenstår, og det er mange flere løyper og elementer som skal bygges, men tempoløypa er klar til bruk. Vi gleder oss til å vise frem det nye området vårt


Sekreteriat:
Åpner kl 16:30 i Glynitveien 11


Premiering:
http://kalascup.no/index.php/premier-kalas-cup


Startnummer:

Startnummer som deles ut ved første gangs deltakelse benyttes hele sesongen. Nummeret er i plast og vil derfor ikke forringes selv i regnvær, og selve nummeret inneholder også en RFID tag som benyttes i tidtakingen. Dersom dere har glemt startnummer printer vi kjapt ut en nytt men det koster da kr 20,-. Vi ser at enkelte numre mister teksten ved vask med høyttrykkspyler. Slike nummer erstattes uten kostnad for deltakeren.

Lisens:
Engangslisens må kjøpes dersom lisensbevis ikke kan fremskaffes!

Parkering:
Det er kun parkering for de som har med lagstelt i Glynitveien 11 (NB: Vær ute i god tid)


Parkering ved Drømtorp vgs og på motsatt siden av Trioving bygget. Det er vakter som vil anvise til parkeringsplass


Adresse til rittarena: GPS eller Google Maps bruker du adresse: Anolittveien, Ski