Follorittet 2021 - en oppsummering

Postet av Oskar Andreas Kleven den 22. Aug 2021

Endelig er vi i gang igjen med å arrangere ritt. Rundt 300 ryttere var påmeldt til dagens Folloritt. Tilnærmet perfekte værforhold med tilnærmet vindstille og lettskyet.

Arenarigg begynte 06:30 og arena var ferdig rigget til 07:30 da sekretariatet åpnet.
Master klassene startet fra kl.09:00 og turklassene fra kl.10:00


Tilbakemeldingene på årets Folloritt er veldig positive. Det var fem kommissærer med i dagens ritt. Tre av dem var ute i løypa og fulgte rittet, og to var inne ved start/mål. Sikkerhet, informasjon til ryttere og riggen på arena får veldig mye skryt.

Vi hadde 18 vaktposter i rittløypa, som var bemannet med 30 vakter. Meget god dekning med fokus på sikkerhet. I tillegg hadde vi om lag 35 personer som bidro til opp- og nedrigg av arena, sjåfører i frontbiler, sekretariat, utsetting av skilt, parkeringsvakter og speaker

Rundt 50 skilt på skiltstolper ble satt ut sent i går kveld for å gi informasjon til rytterne i tillegg til vaktpostene. I tillegg har vi godt med skiltbukker rundt arena og noe langs løypa for ytterligere varsling.

Vi hadde 13 biler, som var frontbiler, masterbiler for enkelte startpuljer, dommerbiler. I tillegg hadde vi to MC'er som kjørt først for mastergruppe og for turgruppe, Sjåførene gjennomført NCF sitt sjåførkurs sist uke for å ha lisens for å kunne kjøre bil i ritt.

Fine premier fra sFIT Helse og Sørensen Sport.

Rittet arrangeres med start/mål i Ski Næringspark Drømtorp. Næringsparken gir oss mulighet for å låne området og bidrar med hjelp i forkant, slik at forholdene legges mest mulig til rette for å arrangere ritt.

Men, uten den enorme dugnadsinnsatsen vi har i klubben, så hadde vi ikke kunnet arrangere dette rittet. Vi har hatt rundt 65-70 personer i sving som har bidratt til å gjennomføre. Tusen takk til dere alle.
Uten dere som har bidratt hadde vi ikke kunne arrangere rittet

Her kommer noen bilder fra rittetKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.