Kalas CUP Greverud - 23. august 2023

Postet av Runar Aleksander Heen den 10. Aug 2022

Ritt start er klokken 17:40 

Årets syvende ritt i Kalas Cup arrangeres som tidligere av Follo Sykkelklubb på Østre Greverud Idrettspark i Nordre Follo kommune. Idrettsparken er en flott arena med gode parkeringsmuligheter. Fra Oslo følg E6 sydover til avkjøring nummer 23 mot Oppegård. Følg FV156 for deretter å ta til RV152 mot Oppegård og Greverud. Adressen er Kongeveien 289, Oppegård.


P: Parkering Østre Greverud Idrettspark
S/G: Sekretariat, Garderober og Start/Mål område


Området er et populært turområde og brukere er ikke vant med terrengsykkelritt. Vi ber derfor alle om å ta hensyn til dette, så skal vi som arrangør stille med nødvendig informasjon, merking og vakter.

Det er fire løypetraseer, lang, mellom-lang MK13/14, mellom-lang og kort løype. Alle traseene går på en blanding av grusvei i lysløype og brede etablerte stier i området.

Kort Løype
Start på plenen nord for grusbanen og ut lysløypa. Etter 750 meter går løypa ned mot arenaen igjen og tar en sløye nede ved fotballbanen før målgang ved grusbanen. Lengde er 1,15 km med 15 høydemeter.

Mellom-lang løype
Start på plenen nord for grusbanene og ut lysløypa. Traseen følger lysløypa i 1,2 km før det går over på sti nordover. Kommer så inn på hogstfeltet og følger lang løype via boplassene Grytebråtan og Nylendet ned til Idrettsparken. Lengde på runden er 2,9 km med 40 høydemeter.

Mellom-lang løype MK13/14
Start på plenen nord for grusbanene og ut lysløypa. Traseen følger lysløypa i 1,2 km før det går over på sti nordover.  Trase følger mellom lang sti-trase før den går inn på egen sti over Gryteåsen, deretter via de nedlagte boplassene Grytebråtan og Nylendet ned til Idrettsparken. Lengde på runden er 4,0 km med 70 høydemeter. 

Lang Løype
Start på plenen nord for grusbanen og ut lysløypa. Her sykles det 1,1 km langs lysløypa før traseen går ut på sti mot Laugskollen. Trase følger så lysløype videre til mellom lang sti-trase før den går inn på egen sti over Gryteåsen, deretter via de nedlagte boplassene Grytebråtan og Nylendet ned til Idrettsparken. Lengde på runden er 4,8 km med 100 høydemeter.


Arena kart

Parkering på grusbanen, Sekretariat i startområdet og garderobe i klubbhuset. Start og mål på gressplen nord for grusbanen.


For informasjon, resultater og påmelding se Kalas Cup Kalas sin hjemmeside


Mvh
Rittleder: Runar Heen
epost: kontingent@follosk.no

Mobil: 95212096
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.