15. luke - Tormods testrunde

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 15. Des 2011

Her er en testløype introdusert av Tormod Sunnvoll. En diskusjonstråd for å registrere tider er også i gang. Hva blir din personlige rekord?

Rundens lengde (28km) ble valgt for å kunne kjøres som en kjapp hardøkt, når tiden er knapp. 

Den plottede ruten har utgangspunkt i Vestby og vi pleier å starte og stoppe ved Vestby stasjon, men for de som bor andre steder i Follo er det jo bare å starte der man måtte finne det mest hensiktsmessig. Selve runden blir jo like lang samme hva.

Den største stigningen er fra Vestby sentrum og opp forbi kirken, men totalt det vil vel likevel være en løype som sorterer under småkuppert. Det kan vel også nevnes at når man har stykket fra Klommestein til Korsegården i beina kjennes også småkneiken gjennom Ås godt. Men etter dette stykket føler man seg mer som superman igjen på det lettsyklede stykket til Vestby. Og for de som har vært med på "Frikransenrittet" kan en målgang i Vestby være både kjent og motiverende.

Det har blitt etablert en diskusjonstråd for å registrere beste tider på denne facebook-gruppen.
Skulle det bli noe særlig interesse kan vi jo alltids lage et noe smidigere opplegg for registrering av personlige tider. 

Så straks april banker på døren er det bare å dra ut å teste formen. Løyperekorden for de 28km står vel nå på drøyt 45min, så det bør være gode muligheter for å komme øverst på listen.

Kart med inntegnet rute her
 
GPX-fil: Klommestein-Ås-Vestby (Høyreklikk -> "lagre mål som" gpx-fil på pc'n)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.