4. luke - SperrebotnTempo

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 4. Des 2011

Bakker i går. Paddeflatt med Follos Tempomester 2010 i dag.

Man starter fra badeplassen ved Rødsbrua/Rødsundet
Her er det en stor parkeringsplass, med toalett som er tilrettelagt for handikappede. Det er også plass for bobiler, slik at alt ligger til rette for god service fra støtteapparatet før man starter. 
Herfra starter man østover mot Svindal/Askim og strake veien i en mil før man snur, og tar samme vei tilbake. 
(De første hundre meterene på Rv120, som i føste kryss skifter navn til Rv115)



Man kan selvsagt snu når man ønsker slik at man f.eks får en 10 km, men en så paddeflat 20 km tempo skal man lete lenge etter. Skulle man ønske seg noen kilometer ekstra, er det mer flat vei over brua vestover mot Moss.
 
Flatt?
Vi får finmåle etter hvert, men ut fra førsteinntrykket ser det ut til å være kun 20-30 høydementer på de to milene. Eneste ulemper er vel at det er ganske utsatt for vind langs Vannsjø, og noen bilister også kjører litt tempo her.
 
Av andre severdigheter i området kan man nevne at det er flotte klatremuligheter bak matbutikken (ca 2km i ruta). Her bør man jo svinge innom på nedkjøringen for å ta en is og se utover Vannsjø samme hva.

Hva med å gi denne løypa æren av å være standard testløype for Follo-Moss?
 
Kart med plottet løype: Her
 
GPX-fil her: TeksnesTempo NB: Høyreklikk på link og velg "Lagre mål som". Lagre som GPX på pc'n slik at du så kan overføre til din GPS-dings.
 
For å sette standarden med en gang, er ruten plottet med juks. Skulle det være interesse, kan vi jo evt sette opp en logg for rekorder og personlige bestetider.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.