2. luke - Kroerrunden om Trampen

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 2. Des 2011

I dag skal vi fra Ås og rundt Kroer med Karl Henrik Lilleheier
Start fra Dysterlia i Ås,

Kort grus etappe før det bærer inn i skogen til venstre.  Det går på fin skogsbilvei et kort stykke, før det går over til en litt "muddy" området ved Vadet. Herfra og innover er det stort sett skogbilvei med innslag av noen "muddy" partier. Det meste, med unntak av kanskje to partier er greit å sykle. Etter en slak nedoverbakke kommer en frem til Speiderhytta (mer info http://www.as-speider.org/trampen.htm)

Herfra går turen på skogsbilvei over jordet, før en tar av til høyre inn på enkel sti. Denne følges frem til en krysser kroerveien, og fortsetter på jordet (Alle jorder må selvsagt omgåes når de er dyrket). Så er det inn i skogen igjen, først på bred sti, så over på enkel sti. Etterhvert kommer en til en lengre nedoverbakke og bekken krysses på en bru. Her er det lurt å være på den minste skiva for nå blir det bratt. Det flater ut og du krysser en større skogsbilvei før det bærer nedover igjen. Så krysser du kroerveien igjen. Opp igjen (minste skive) og over på kupert fin sti til du treffer hovedveien, ta til høyre følge veien et par hundre meter så inn til venstre. Nå bærer det mot lysløypa i Kroer, ut på jordet og etter litt kraftig kupert terreng krysses kroerveien igjen. Her kan stien være litt lei å finne, men følg gangstien ca 100m, og der jordet slutter -  går stien inn til venstre. Stien fører deg tilbake til Vadet, ta til høyre for å komme hjem, eller ta en runde til hvis du fortsatt har krefter igjen :) 

God tur!

Kart med plottet rute finner du her

GPX-file for nedlasting til din GPS-dings har du her:

Kroerrunden.gpx

NB: Høyreklikk på link og velg "lagre mål som.." for nedlasting til PC. Så kan du åpne i Google earth eller hvilken som helst annen dings eller egnet software


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.